play_arrow
Ράδιο Πρώτο Ακούστε Τώρα
Ο Δήμος Στροβόλου στο πλαίσιο των φθινοπωρινών του συναυλιών παρουσιάζει την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2026 και ώρα 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, την παράσταση μουσικής, λόγου και εικόνας « Με τους στίχους Λευτέρη» από το σχήμα «Μουσικοί Συνοδοιπόροι».
Η παράσταση αποτελεί ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο, έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες στιχουργούς. Με περισσότερα από 1.200 τραγούδια στο ενεργητικό του, το έργο του αποτελεί ένα πολύτιμο αποτύπωμα μιας ολόκληρης εποχής, που εξακολουθεί να συγκινεί και να εμπνέει.
Οι στίχοι του Λευτέρη Παπαδόπουλου μιλούν για τη ζωή, τον έρωτα, τη χαρά, τη μοναξιά και τον πόνο. Έγιναν τραγούδια που συντρόφευσαν παρέες, νέους και ερωτευμένους, τραγουδήθηκαν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και, το σημαντικότερο, πέρασαν από γενιά σε γενιά και συνεχίζουν να αγαπιούνται μέχρι σήμερα.
Ο σπουδαίος στιχουργός έγραψε δεκάδες τραγούδια για τον κινηματογράφο, πολλά από τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και παραμένουν διαχρονικά. Παράλληλα, συνεργάστηκε με σχεδόν όλους τους μεγάλους Έλληνες συνθέτες της εποχής του, ενώ τα τραγούδια του ερμηνεύτηκαν από κορυφαίους τραγουδιστές και γνώρισαν πολλές επανεκτελέσεις.
Συντελεστές:
Είσοδος: €7
Όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συνδέσμου Ευημερίας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία. Αρ. Άδειας Εράνου Ν.Π. 65/2026.
Για τους κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Αναπηρίας, η είσοδος στην εν λόγω συναυλία είναι δωρεάν, όπως επίσης και για έναν/μία συνοδό του/της. Θα μπορεί να γίνει προκράτηση εισιτηρίων στο τηλ. 22 010191.
Πληροφορίες και εισιτήρια:
https://www.ticketmaster.cy/showEventInformation.html?idEvent=7798
Χορηγός Επικοινωνίας:
Ράδιο Πρώτο
Written by: Konstantinos Smaragdakis
Copyright Radio Proto - 2026