ΜΕΝΟΥ

Zήσε με χαμόγελο… άντλησε έμπνευση από το Disruption!

Με οδηγό τη φιλοσοφία και μεθοδολογία του Disruption, η TBWA\Entelia ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά, την έναρξη της συνεργασίας της με την μεγαλύτερη εταιρεία καυσίμων στην Κύπρο, την ΕΚΟ, δημιουργώντας την πρώτη της εκστρατεία για την πολυβραβευμένη εφαρμογή EKO Smile.

Αξιοποιώντας την πολύχρονη πείρα και γνώση στρατηγικής και επικοινωνιακής μεθοδολογίας της και έχοντας στον πυρήνα της το τρίπτυχο Σύμβαση – Ανατροπή – Όραμα, δημιούργησε 4 διαφημιστικά σποτς για τη λειτουργία ενεργοποίησης  αντλίας και πληρωμής από το κινητό μέσω του πρωτοποριακού EKO Smile App. Πρόκειται για την πρώτη εκστρατεία της ΕΚΟ σε συνεργασία με την TBWA\Entelia, η οποία μετρά 27 χρόνια επιτυχιών και διασάλευσης στον χώρο της επικοινωνίας και της διαφήμισης.

Σε σκηνοθεσία Σταύρου Παμπαλλή, ο οποίος σκηνοθέτησε πρόσφατα τη βραβευμένη ταινία «Πολιορκία στην οδό Λιπέρτη» και παραγωγή της Media Studios, τα 4 σποτς μεταφέρουν την επικοινωνιακή γραμμή της ΕΚΟ που έχει σαν επίκεντρο τον άνθρωπο, κάτι που ισχύει και για την ανάπτυξη των προϊόντων και υπηρεσιών της. Όπως μέσα σε κάθε σπίτι υπάρχει ζωή, έτσι και μέσα σε κάθε αυτοκίνητο υπάρχουν άνθρωποι. Άλλοι προσπαθούν να προλάβουν τις επαγγελματικές τους  ή άλλες σημαντικές συναντήσεις, άλλοι απολαμβάνουν τη στιγμή ακούγοντας το αγαπημένο τους τραγούδι και άλλοι… σιγοψιθυρίζουν, γιατί ένα υπέροχο πλασματάκι κοιμάται γαλήνια στο πίσω κάθισμα. Την έξυπνη και λειτουργική λύση δίνει πάντα το… EKO Smile App μέσω της μοναδικής και πρωτοποριακής λειτουργίας ενεργοποίησης αντλίας, που επιτρέπει τον ανεφοδιασμό οχημάτων και την πληρωμή καυσίμων από το κινητό, χωρίς ο οδηγός να χρειαστεί να κατέβει από το αυτοκίνητο!

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Managing Director της TBWA\Entelia, κ. Νεόφυτος Ταλιώτης: «Δημιουργικές ιδέες, βασισμένες στη φιλοσοφία του Disruption. Η ανατροπή, η διασάλευση καθοδηγούν διαρκώς  τις  καινοτόμες στρατηγικές κάθε εκστρατεία που φέρει την υπογραφή μας. Κι επειδή πιστεύουμε ότι η ζωή είναι μια υπόθεση χαμόγελο, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με την πρώτη εταιρεία καυσίμων στην Κύπρο. Η ΕΚΟ μάς τιμά με την επιλογή της και εμείς αντλούμε έμπνευση από τον πρωτοποριακό χαρακτήρα της».

Δες εδώ όλα τα βίντεο: Link

 Μπορείτε να κατεβάσετε το EKO Smile App εδώ: Link

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!