ΜΕΝΟΥ

Υπεραγορές Αλφαμέγα: Δωρεάν delivery για τους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος

Η εταιρεία γιορτάζει τον ένα χρόνο επιτυχούς λειτουργίας του ηλεκτρονικού της καταστήματος

Έναν χρόνο επιτυχούς λειτουργίας συμπλήρωσε το ηλεκτρονικό κατάστημα των Υπεραγορών Αλφαμέγα και η εταιρεία το γιορτάζει, προσφέροντας έναν μήνα δωρεάν delivery.

Θέλοντας να ευχαριστήσουν τους πελάτες τους, οι οποίοι αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα θα παραδίδουν δωρεάν τις αγορές που θα πραγματοποιούνται διαδικτυακά από την 1η μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2022.

Οι καταναλωτές θα μπορούν να απολαμβάνουν τη δωρεάν παράδοση των παραγγελιών τους κάνοντας κανονικά τα ψώνια τους μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος των Υπεραγορών Αλφαμέγα. Αφότου προσθέσουν ένα – ένα τα προϊόντα στο καλάθι αγορών, θα ενεργοποιείται αυτόματα ένα voucher για δωρεάν αποστολή, ώστε κατά την πληρωμή της παραγγελίας τους να μη χρειαστεί να πληρώσουν έξοδα αποστολής.

Σε δηλώσεις του ο Chief Marketing Officer των Υπεραγορών Αλφαμέγα, Γιάννης Ιωάννου, ανέδειξε ότι «η απόφασή μας να προσφέρουμε δωρεάν κατ’ οίκον παράδοση των διαδικτυακών παραγγελιών για έναν μήνα, αποτελεί την ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης στους πιστούς πελάτες μας, οι οποίοι αγκάλιασαν από την αρχή το ηλεκτρονικό κατάστημα των Υπεραγορών Αλφαμέγα. Η ανταπόκριση, μάλιστα, του καταναλωτικού κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία και πρόβλεψή μας. Ενδεικτικά, μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2022 είχαμε 25.000 νέους πελάτες. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την ικανοποίηση των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών των πελατών μας και την ενίσχυση της εμπειρίας ψωνίσματος που απολαμβάνουν, τόσο στο διαδικτυακό μας κατάστημα όσο και στα φυσικά καταστήματά μας».

Το ηλεκτρονικό κατάστημα των Υπεραγορών Αλφαμέγα τέθηκε σε λειτουργία τον Φεβρουάριο του 2021, προσφέροντας παγκύπρια κάλυψη και μια ευρεία γκάμα προϊόντων πέραν των 10 χιλιάδων κωδικών. Το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών επιβεβαιώθηκε από το πρώτο κιόλας διάστημα λειτουργίας του καταστήματος, αφού τον Μάιο του 2021, η επισκεψιμότητα είχε τετραπλασιαστεί σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2021, οπότε είχε τεθεί σε λειτουργία, ενώ ο μέσος όρος προϊόντων στο ψηφιακό καλάθι του καταναλωτή ήταν τετραπλάσιος σε σχέση με το καλάθι των επισκεπτών στα φυσικά καταστήματα της Εταιρείας.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι έναν χρόνο μετά, μεγάλο ποσοστό πελατών των Υπεραγορών Αλφαμέγα έχει στραφεί αποκλειστικά στο διαδικτυακό κανάλι της αλυσίδας για τις αγορές του.

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!