ΜΕΝΟΥ

Young Lions 2024: Ο διαγωνισμός που θα αναδείξει και φέτος νέα ταλέντα στο χώρο της διαφήμισης

Ο Σύνδεσμος Διαφήμισης-Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ) ξεκίνησε ήδη τις προετοιμασίες για τη φετινή διοργάνωση του Young Lions Cyprus 2024, που δίνει την ευκαιρία σε νέους έως 30 ετών, να συμμετέχουν σε έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς διαγωνισμούς, που διοργανώνεται κάθε Ιούνιο στις Κάννες.

Το Cannes Young Lions Competition, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δημιουργικότητας Cannes Lions και δίνει σε κάθε συμμετέχοντα την ευκαιρία να αναδειχθεί, προβάλλοντας τη δουλειά και το ταλέντο του διεθνώς, προσφέροντάς του ταυτόχρονα μια μοναδική εμπειρία.

Τα Young Lions Competitions αφορούν νέους έως 30 ετών, που ασχολούνται επαγγελματικά με τη διαφήμιση, το design, τις δημόσιες σχέσεις, την digital επικοινωνία κ.λπ.

Σκοπός του Young Lions Cyprus είναι να επιλεγούν οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στον διεθνή διαγωνισμό, συναγωνιζόμενοι αντίστοιχες ομάδες απ’ όλο τον κόσμο, στις εξής ενότητες: Design, Digital, Film, PR και Marketers.

Την προεδρία των Young Lions Cyprus 2024 ανέλαβε η κ. Ξένια Χατζηιωαννίδου, που πιστεύοντας σθεναρά στη δύναμη της δημιουργικότητας και επιθυμώντας να μοιραστεί αυτή την πεποίθηση με τους νέους επαγγελματίες, τονίζει πως «στόχος είναι να επιτύχουμε αξιόλογη αντιπροσώπευση στις Κάννες, και να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία στους συμμετέχοντες».

Το Young Lions Cyprus 2024 στην παρούσα φάση βρίσκεται στο στάδιο εξεύρεσης εταιρειών, που επιθυμούν να στηρίξουν τα ανερχόμενα ταλέντα της Κύπρου στον τομέα της διαφήμισης, μέσω του σημαντικού αυτού θεσμού.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!