ΜΕΝΟΥ

Με Ελευθερία Ελευθερίου η Χριστουγεννιάτικη Φωταγώγηση του Δήμου Παραλιμνίου

Χριστουγεννιάτικη Πλατεία θα λειτουργήσει φέτος στο Παραλίμνι με εκδηλώσεις και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους

Ο Δήμος Παραλιμνίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με την εκδήλωση Χριστουγεννιάτικης Φωταγώγησης με την εντυπωσιακή Ελευθερία Ελευθερίου, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 στις 5 το απόγευμα στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με Χριστουγεννιάτικη παρέλαση με τη Φιλαρμονική Μπάντα «Αρμονία» Δήμου Παραλιμνίου και τη Σχολή Μαζορετών της Αιμιλίας Σαλούτα.

Στις 17:30, ακολουθούν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Παιδική Χορωδία του Δήμου Παραλιμνίου «Αοιδών Φωνές» και στις 17:50 το Dancando School of Dance της Άντρεας Γιωργαλλά θα παρουσιάσει χορευτική παράσταση.

Το πρόγραμμα κορυφώνεται στις 18:30 με τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και ακολούθως με συναυλία με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Στον χώρο θα λειτουργεί Χριστουγεννιάτικη Αγορά, Δραστηριότητες για παιδιά, ενώ στην σκηνή δραστηριοτήτων θα παρουσιάζεται Bubble Show και Steampunk Show για παιδιά και μεγάλους.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Χριστουγεννιάτικη Πλατεία στο Παραλίμνι καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών

Επισημαίνεται, ότι ο Δήμος Παραλιμνίου έχει στήσει φέτος στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, τη δική του «Χριστουγεννιάτικη Πλατεία» η οποία θα λειτουργήσει από τις 2 Δεκεμβρίου 2023 και καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών. Στον χώρο θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις κάθε Σαββατοκύριακο που θα περιλαμβάνουν μουσικές, χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, ενώ θα λειτουργούν περίπτερα με διάφορα εδέσματα, Χριστουγεννιάτικα στολίδια και χειροτεχνίες.

Παράλληλα, στον χώρο έχει δημιουργηθεί ένα λούνα παρκ όπου τα παιδιά μπορούν να περάσουν ευχάριστα τις ώρες τους.

Όλες οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από τον Δήμο Παραλιμνίου.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!