ΜΕΝΟΥ

Βράβευση της Κωτσόβολος στον 7ο Διαγωνισμό Εταιρικού Εθελοντισμού και Εθελοντικής προσφοράς

Για τις εθελοντικές αιμοδοσίες των εργαζομένων των καταστημάτων της σε Λευκωσία και Λεμεσό, η Κωτσόβολος διακρίθηκε στον 7ο Διαγωνισμό Εταιρικού Εθελοντισμού και Εθελοντικής προσφοράς που διοργάνωσε το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ).

Συγκεκριμένα, η Κωτσόβολος διακρίθηκε στην κατηγορία “Εθελοντικής Προσφοράς” για τη δράση “Ημέρες Καλής Πράξης 2021» που διοργάνωσε εν μέσω συνθηκών πανδημίας. Στις 14 & 15 Δεκεμβρίου 2021, 2 εθελοντικές αιμοδοσίες έλαβαν χώρα σε Λευκωσία και Λεμεσό, ενώ συνολικά πραγματοποιήθηκαν 17 εθελοντικές αιμοδοσίες σε Ελλάδα & Κύπρο, όπου με τη συμμετοχή των ανθρώπων της Κωτσόβολος, συγκεντρώθηκαν 256 φιάλες αίματος για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Σε μια περίοδο αρκετά δύσκολη, λόγω της πανδημίας, η Κωτσόβολος έλαβε υπόψη τις έκτακτες συνθήκες και «άκουσε» τις ανάγκες, καταφέρνοντας να υλοποιήσει μια εθελοντική δράση που μπορούσε να πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία, τηρώντας παράλληλα όλα τα μέτρα προστασίας. Έτσι, δημιουργήθηκε μια tailor – made ψηφιακή πλατφόρμα https://www.imerakalispraxis.gr/, όπου οι εργαζόμενοι της Κωτσόβολος μπορούσαν να βρουν πληροφορίες σχετικά με τα σημεία αιμοδοσίας και τον προγραμματισμό τους, και να κλείνουν τα ραντεβού τους προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός στα κατά τόπους σημεία που γίνονταν οι αιμοδοσίες, συμβάλλοντας έτσι στον καλύτερο συντονισμό των αιμοδοσιών.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Προεδρικού Μεγάρου, στο πλαίσιο της Δεξίωσης που παραθέτει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη, για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντών, που φέτος συμπίπτει με τα 50 χρόνια από την ίδρυση του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού.

Αποτελώντας πλέον κομμάτι της κυπριακής κοινωνίας, η Κωτσόβολος αφουγκράζεται τις ανάγκες των ανθρώπων της και προσφέρει ουσιαστική βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη, βλέποντας τη μεγαλύτερη εικόνα και υλοποιώντας δράσεις προς όφελος της κοινωνίας. Γι’ αυτό και η σημαντική αυτή βράβευση είναι αποτέλεσμα της ισχυρής θέλησης και της δύναμης των ανθρώπων της Κωτσόβολος, οι οποίοι ευθυγραμμίζονται με το όραμά της εταιρείας για μία Καλύτερη Ζωή, χωρίς εμπόδια και περιορισμούς.

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!