ΜΕΝΟΥ

ΒΡΑΒΕΙΑ MADAME FIGARO ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ESTÉE LAUDER

17 χρόνια Γυναίκες της Χρονιάς

 Τα βραβεία Madame Figaro είναι ένας θεσμός που εδώ και 17 χρόνια αναδεικνύει, τιμά και επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου. Την προσφορά, την αφοσίωση, την καινοτομία, την εφευρετικότητα, το ταλέντο και όλα όσα συνθέτουν την πολύπλευρη προσωπικότητα μίας γυναίκας. Μια γυναίκα που για όλους εμάς αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και μας δίνει φως στη ζωή.

Τα βραβεία Γυναίκες της Χρονιάς 2022, που παρουσιάζει η Estée Lauder, επιστρέφουν στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022. Πρόκειται για μια τελετή βραβεύσεων που στόχο έχει την ανάδειξη και την επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών που τόλμησαν και πέτυχαν, που έγιναν πηγή έμπνευσης και άνοιξαν δρόμους, η κάθε μία στον τομέα της.

Παρουσιάστρια της βραδιάς η μοναδική Μαρία Μπεκατώρου και Guest star ο Γιώργος Σαμπάνης. Επί σκηνής, η Παυλίνα Βουλγαράκη και η Σοφία Πατσαλίδου. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της βραδιάς έχει αναλάβει ο ταλαντούχος Γιώργος Λύρας.

Η εκδήλωση θα έχει όπως πάντα φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία, η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

Για να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την τελετή βραβεύσεων επισκεφθείτε το www.soldouttickets.com.cy ή επικοινωνήστε στο 70007705.

Τιμή εισιτηρίων: €50 Πλατεία, €35 Εξώστης

Στην εκδήλωση θα ισχύουν περιορισμοί υγείας και ασφάλειας.

 Οι βραβεύσεις

Όπως κάθε χρόνο, η Madame Figaro, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής, η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές 45 υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς, σε 9 κατηγορίες. Στη συνέχεια οι πρώτες ανάμεσα στις ίσες αναδείχθηκαν από την ψήφο του κοινού. Συγκεκριμένα, 34,328 αναγνώστες ψήφισαν και ανέδειξαν τις Γυναίκες της Χρονιάς 2022 στις κατηγορίες: Fashion & Jewellery Designer, Μουσικός, Ηθοποιός, Δημιουργός, Επιστήμονας/Ακαδημαϊκός, Ecommbx Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας, ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά, Τράπεζα Κύπρου Καινοτομία και Dove Αθλήτρια.

Συντονιστείτε με την madamefigaro.cy και στα social media της Madame Figaro Cyprus, για να μάθετε πρώτοι όλα τα νέα που αφορούν στην τελετή και όλα όσα γίνονται στα παρασκήνια.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: ESTÉE LAUDER

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ THΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: DOVE

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: ECOMMBX

ΧΟΡΗΓΟΙ: BEAUTYLINE, KERASTASE, ANSWEAR, AUDI, KAWACOM’S IPANEMA ESPRESSO, SPLENDID EVENTS, SCAFFOLDING SOLUTIONS, MINDY BOUTIQUE

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ INTERCOLLEGE

 

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!