ΜΕΝΟΥ

«Βραδιά Αγάπης με τη Νατάσα Θεοδωρίδου»

Τηλεοπτική συναυλία για τη στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022, στις 21:00, στην Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ

Παρουσιάζει ο Γιώργος Παπαδόπουλος

 Πολύτιμος σύμμαχος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και χορηγός της εκπομπής, Lidl Κύπρου

 Στις 17 Φεβρουαρίου, στην Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, η μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου θα μας ταξιδέψει σε μονοπάτια αγάπης και προσφοράς. Με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και με την ευγενική χορηγία της Lidl Κύπρου, θα απολαύσουμε μια λαμπερή μουσική βραδιά με όλα τα τραγούδια της κορυφαίας ερμηνεύτριας που μας κάνουν κάθε φορά να ερωτευόμαστε, να ταξιδεύουμε και να τραγουδάμε μαζί της. Παρουσιάζει ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Η «Βραδιά Αγάπης» αποτελεί θεσμό που πραγματοποιείται από το 2015 στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια μεταφέρθηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες λόγω της πανδημίας, με σκοπό τη στήριξη των υπηρεσιών του Αντικαρκινικού Συνδέσμου.

Η όλη βραδιά είναι αφιερωμένη στην αγάπη και κάθε έκφανση αυτής. Την αγάπη προς τον καθένα και το καθετί που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα, αλλά και την αγάπη που πηγάζει βαθιά στη ψυχή μας για άτομα άγνωστα προς εμάς που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και που με μια μικρή πράξη ανθρωπιάς, δείχνουμε ότι είμαστε δίπλα τους.

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου για 50 χρόνια, με τη βοήθεια και τη στήριξη όλης της κυπριακής κοινωνίας, βρίσκεται στο πλάι χιλιάδων συνανθρώπων μας με εμπειρία καρκίνου προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας. «Καλούμε για ακόμα μια φορά τους συμπολίτες μας να στηρίξουν με την εισφορά τους το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου» ανέφερε η Εκτελεστική Διευθύντρια του Συνδέσμου, κ. Μαρία Ιωαννίδου, σημειώνοντας ότι τα τελευταία χρόνια παρά τις δυσκολίες που προκλήθηκαν λόγω της πανδημίας, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος προσαρμόστηκε και συνέχισε την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας προς τους καρκινοπαθείς της χώρας μας, είτε στην «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία και το «Ευαγόρειο» στη Λεμεσό, είτε στα σπίτια των ασθενών σε όλες τις πόλεις και χωριά της Κύπρου. Η κ. Ιωαννίδου επίσης εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τη Lidl Κύπρου, η οποία για έκτη χρονιά χορηγεί τη «Βραδιά Αγάπης» στο πλαίσιο όλων των ενεργειών που πραγματοποιεί ολόχρονα για στήριξη του Συνδέσμου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής στις 17 Φεβρουαρίου, το κοινό θα μπορεί να κάνει εισφορές προς τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο με τους ακόλουθους τρόπους:

Γραπτά μηνύματα sms στον αριθμό 7060 γράφοντας τον κωδικό CAS(κενό)3 για εισφορές 3 ευρώ και CAS(κενό)5 για εισφορές 5 ευρώ.

Τηλεφωνικές εισφορές στον αριθμό 90033003 (χρέωση για κλήση από σταθερό:  4.07 συμπ. ΦΠΑ και χρέωση για κλήση από κινητό: 4.31 συμπ. ΦΠΑ) και στον αριθμό 90035000 (χρέωση για κλήση από σταθερό: 8.13 συμπ. ΦΠΑ και χρέωση για κλήση από κινητό: 8.38 συμπ. ΦΠΑ).

Στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου www.anticancersociety.org.cy

Στο λογαριασμό της Τράπεζας Κύπρου με αριθμό 357035682126 (ΙΒΑΝ: CY40 0020 0195 0000 3570 3568 2126, SWIFT: BCYPCY2Ν).

Η ενέργεια πραγματοποιείται σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνου Νόμου του 2014 και τη σχετική Άδεια Εράνου με αριθμό Ν.Π. 80/2021 που εκδόθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 01/01/2022-30/06/2022.

 

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!