ΜΕΝΟΥ

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ «G&P LAZAROU ESTATE AGENTS»

Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα γιορτής και θερμής φιλοξενίας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024, η κοπή της βασιλόπιτας του Ομίλου «G&P Lazarou Estate Agents», στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου, στην Λεωφόρο Αθαλάσσας 174 στη Λευκωσία.

Η εκδήλωση άρχισε με τέλεση αγιασμού των παρευρεθέντων, από τον Θεοφιλέστατο Χωρεπίσκοπο Καρπασίας Χριστοφόρο. Ακολούθως έγινε η κοπή της βασιλόπιτας από την έντιμη Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτα Δημητρίου, παρουσία των Πρέσβεων: Σαουδικής Αραβίας και Ρουμανίας, των εκπροσώπων των Πρέσβεων της Ελλάδας και της ΗΠΑ, Προέδρων κομμάτων, βουλευτών, δημάρχων, επιχειρηματιών του κλάδου, καθώς και άλλων πολιτών που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Υπό την συνοδεία φαγητού και ποτού, η πρόεδρος της Βουλής έστειλε ευχές και συμμετείχε ενεργά στις συζητήσεις για θέματα του κλάδου αλλά και της οικονομίας γενικότερα.

Από πλευράς του ο Πρόεδρος του Ομίλου «G&P Lazarou Estate Agents», κ. Πέτρος Λαζάρου, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα σε όλους τους τομείς και δη στον τομέα των ακινήτων και του real estate, που ο ίδιος υπηρετεί εδώ και 30 και πλέον χρόνια με υπευθυνότητα και σεβασμό στους συνεργάτες και πελάτες του, τους οποίους ευχαρίστησε για την διαχρονική στήριξη και φιλία.

Όπως ανέφερε, η νέα χρονιά θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά για την εταιρία και τους συνεργάτες του όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ενώ δεσμεύτηκε να συνεχίσει να προσφέρει στους πολίτες ότι επιβάλλει η εξέλιξη της τεχνολογίας, οι αλλαγές στην κοινωνία και οι νέες τάσεις που καθιστούν αυτόν τον κλάδο δυναμικό και προκλητικό.

«Παρακολουθούμε προσεκτικά τις αλλαγές στις ανάγκες της κοινωνίας. Η επικέντρωση στην βιωσιμότητα, η ανάγκη για πράσινες λύσεις και η ανταπόκριση στις αλλαγές του τρόπου ζωής των ανθρώπων ανοίγουν νέες ευκαιρίες για καινοτόμες προσεγγίσεις στον τομέα των ακινήτων και εμείς επιδιώκουμε να ικανοποιούμε όλες τις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Δεν πρέπει να παραβλέψουμε τη σημασία της συνεργασίας και του δικτύου στον χώρο του real estate. Η διαμόρφωση επιτυχημένων συνεργασιών είναι καθοριστική για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και την αξιοποίηση των ευκαιριών που προκύπτουν».

Ο κύριος Λαζάρου επανέλαβε για άλλη μια φορά την ανάγκη στήριξης των επαγγελματικών του κλάδου αλλά και των πολιτών με στοχευμένα μέτρα στήριξης της οικονομίας και των υποψήφιων αγοραστών ακινήτων για στέγαση και επένδυση, προς το κοινό όφελος πολιτείας και κοινωνίας.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!