ΜΕΝΟΥ

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με Azul Cyprus

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με την Azul Cyprus Limited, κορυφαία εταιρεία στη βιομηχανία Java, με σκοπό την ανάπτυξη ενός πλαισίου δικτύωσης για την έρευνα και την καινοτομία.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί μια πρωτοβουλία που στοχεύει στην προώθηση τεχνολογιών αιχμής, εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών και πρακτικών εφαρμογών. Επιπλέον, συνδυάζει την ακαδημαϊκή αριστεία του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος και την τεχνογνωσία της Azul Cyprus Limited για την επίτευξη των ακόλουθων στόχων:

  • Πρακτικές εφαρμογές και λύσεις: Οι από κοινού ενέργειες θα επικεντρωθούν σε πραγματικές εφαρμογές, αξιοποιώντας την τεχνολογία Java για την αντιμετώπιση σύγχρονων προκλήσεων σε ένα ολοένα και πιο διαδικτυακό περιβάλλον.
  • Εκπαιδευτική δέσμευση: Το εξειδικευμένο προσωπικό της Azul Cyprus Limited θα συνεργαστεί με ακαδημαϊκούς και φοιτητές ανακοινώνοντας θέματα βασισμένα σε πραγματικές περιπτώσεις εφαρμογών και προβλήματα, τα οποία θα αποτελέσουν διπλωματικές εργασίες.
  • Καινοτόμος έρευνα και ανάπτυξη: Τα κοινά ερευνητικά έργα θα διερευνήσουν νέες εφαρμογές, βελτιστοποιήσεις και βελτιώσεις στην τεχνολογία Java.
  • Προγράμματα πρακτικής άσκησης και επιμόρφωσης: Οι φοιτητές θα αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία μέσω ευκαιριών πρακτικής άσκησης και εξειδικευμένων επιμορφωτικών προγραμμάτων εντός της Azul Cyprus Limited, αποκτώντας πρακτική εμπειρία σε ένα λογισμικό περιβάλλον με επίκεντρο τη Java.

Η Azul είναι η μεγαλύτερη εταιρεία που επικεντρώνεται 100% στη Java και τη JVM. Έχει παρουσία σε 14 χώρες και διαθέτει συνεργάτες από 88 διαφορετικές χώρες καθώς και περισσότερους από 100 συνεργαζόμενους φορείς τεχνολογίας που δημιουργούν κοινές λύσεις για διάφορους τομείς και περιπτώσεις εφαρμογών.

Τη Συμφωνία Συνεργασίας υπέγραψαν εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος ο Καθηγητής Τεχνητής Νοημοσύνης Σάββας Χατζηχριστοφής, Αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας και εκ μέρους της Azul Cyprus Limited ο κ. Anton Shamin, Διευθυντής, Μηχανικός & Country Manager.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!