ΜΕΝΟΥ

Δημοσιογραφική Διάσκεψη στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus για το φιλανθρωπικό φεστιβάλ «Ο Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 4 Οκτωβρίου, στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus η δημοσιογραφική διάσκεψη για το επερχόμενο διήμερο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ με τίτλο «Ο Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας», εις μνήμη και προς τιμή του τετράχρονου αγοριού Σάββα Σάββα.

Mέσα από τη Δημοσιογραφική Διάσκεψη οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν περαιτέρω για το μεγάλο αυτό φιλανθρωπικό γιορταστικό διήμερο. Τη διάσκεψη τίμησαν με την παρουσία τους επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι.

Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ.κ. Γεωργίου.

Όπως τονίστηκε στη δημοσιογραφική διάσκεψη, σκοπός του Φιλανθρωπικού Φεστιβάλ είναι η οικονομική ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων που προσφέρουν υπηρεσίες φροντίδας, εκπαίδευσης και υγείας προς τους συνανθρώπους μας. Όλα τα έσοδα πρόκειται να διατεθούν για ενίσχυση του Ιδρύματος ΑΜΕΑ «Άγιος Λάζαρος» για τη δημιουργία πτέρυγας για μόνιμη διαμονή ατόμων ΑΜΕΑ άνω των 21 ετών, καθώς και για την οικονομική ενίσχυση της Παιδοογκολογικής κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 14 – 15 Οκτωβρίου, στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου στη Δρομολαξιά και αποτελεί τον 5ο ετήσιο πανηγυρικό εορτασμό της Εκκλησίας του Αγίου Λαζάρου επί ευκαιρία της εορτής της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου και Δικαίου Φίλου του Χριστού, Λαζάρου του Τετραημέρου.

Το διήμερο φεστιβάλ θα περιλαμβάνει μουσική, διασκεδαστικές δραστηριότητες όπως τοξοβολία, βόλτα με άλογα, παιχνίδια και πολλά άλλα. Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να απολαύσουν ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και γευστικά εδέσματα.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus αποτελεί περήφανο ακαδημαϊκό υποστηρικτή του διήμερου Φιλανθρωπικού Φεστιβάλ «Ο Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας».

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!