ΜΕΝΟΥ

TRUST INSURANCE CYPRUS «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα»

Η TRUST Insurance Cyprus, πραγματοποίησε την Παρασκευή 9/9/2022 ταυτόχρονη δράση διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ σε όλες τις πόλεις της Κύπρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα».
Συγκεκριμένα, η Εταιρεία με την ευγενική συμβολή των Δήμων Λευκωσίας, Λάρνακας, Πάφου και Παραλιμνίου, αλλά και της Αρχής Λιμένων Κύπρου βρέθηκε στην Οδό Στασικράτους στη Λευκωσία, στο Παλιό Λιμάνι στη Λεμεσό, στον πεζόδρομο Μακένζι στη Λάρνακα, στον πεζόδρομο Μακαρίου στην Πάφο και στη Λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι στις 21:00μμ διαθέτοντας σε πλειάδα οδηγών ατομικές συσκευές αλκοτέστ υλοποιώντας τη δέσμευσή που ανέλαβε έναντι της πολιτείας αλλά και τον πολιτών.
Μέσα από την πρωτοβουλία «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα» η TRUST Insurance Cyprus στοχεύει στην ενίσχυση των προσπαθειών για ανάπτυξη οδικής συνείδησης και κουλτούρας, προάγοντας τον αυτοέλεγχο ως πράξη ευθύνης που σώζει ζωές.
Όραμα της Εταιρείας είναι σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, κάθε όχημα να διαθέτει μια ατομική συσκευή αλκοτέστ, η οποία θα βρίσκεται στη διάθεση του οδηγού ανά πάσα στιγμή. Η συσκευή επιτρέπει στους οδηγούς να αποδείξουν, ότι μπορούν να πιάσουν τιμόνι με ασφάλεια για τους ίδιους, τους συνεπιβάτες, αλλά και τους γύρω τους.
Οι συγκεκριμένες συσκευές, τελευταίας τεχνολογίας και με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, είναι επαναφορτιζόμενες, επαναχρησιμοποιούμενες και με πολλαπλά στόμια, ώστε άπαντες να έχουν τη δυνατότητα να τις εντάξουν στην οδική τους ρουτίνα, όπως τη ζώνη και το κράνος.
Όσοι πέρασαν από τους χώρους διάθεσης των ατομικών συσκευών αλκοτέστ μίλησαν για μια εξαιρετική πρωτοβουλία η οποία θα σώσει ζωές και ευχαρίστησαν την Εταιρεία για την συμβολή της στο κοινωνικό καλό.
Η TRUST Insurance Cyprus θα συνεχίσει τη διάθεση ατομικών συσκευών σε ετήσια βάση, ενώ θα ενημερώνει το κοινό για τις όποιες ενδιάμεσες δράσεις από τα εταιρικά μέσα κοινωνικής δικτύωσής της (Facebook, Instagram, LinkedIn και Youtube).

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!