ΜΕΝΟΥ

Η Τράπεζα Κύπρου για ακόμη μια φορά δίπλα στο Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Δίπλα στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ένα Όνειρο Μια Ευχή, βρίσκεται ξανά η Τράπεζα Κύπρου, στηρίζοντας οικονομικά 17 οικογένειες παιδιών με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

O Πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Πενηνταέξ, ευχαρίστησε την Τράπεζα Κύπρου για τη συνεχή υποστήριξη προς το έργο του Συνδέσμου και ειδικότερα προς τα παιδιά με εμπειρία καρκίνου. «Μια τέτοια στήριξη προς όφελος των παιδιών και νέων που νοσούν από διάφορες μορφές καρκίνου είναι η δύναμή μας, για να συνεχίσουμε τον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου», ανέφερε ο κ. Πενηνταέξ.

Ο Παναγιώτης Κουμούσης Εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Καρτών και Πληρωμών της Τράπεζας Κύπρου, παρευρέθηκε σε σεμνή τελετή που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος στην παρουσία των 17 οικογενειών και δήλωσε πως «η παρουσία μας εδώ, μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης καθώς αντιλαμβανόμαστε και εκτιμούμε το πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται από το Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Ως Τράπεζα Κύπρου πρόσθεσε, «στεκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα στα παιδιά και τις οικογένειές τους που αγωνίζονται καθημερινά για την υγεία τους. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο τις δράσεις του Παγκύπριου Συνδέσμου Ένα Όνειρο Μια Ευχή, την εκπλήρωση των ευχών των παιδιών και την οικονομική στήριξη των οικογενειών τους».

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!