ΜΕΝΟΥ

Τουρνουά «Ευ Ζην»

Τα όσα παρακολουθούμε να εξελίσσονται τόσο στα σχολεία, αλλά και στα γήπεδα μας, δεν μας αφήνουν αδιάφορους. Δυστυχώς βιώνουμε μία περίοδο που σείονται τα πάντα γύρω μας, αξίες και ιδανικά. Το ποδόσφαιρο είναι ένα αγαθό και σαν τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται, ενώ κανείς δεν μπορεί να ισοσκελίσει τα οφέλη του αθλητισμού γενικότερα και το πόσο μπορεί να βοηθήσει στην σωστή και υγιή ανάπτυξη των νέων μας.

Η «Lakatamia fc», όπου ξεκίνησε αρχικά ως σωματείο για κορίτσια και γυναίκες, προχωρεί στη διοργάνωση του 3ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου «ευ ζην»

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: Τρίτη μέχρι και Πέμπτη, 7, 8 & 9 Μαΐου 2024.

Χώρος Διεξαγωγής: Γήπεδο Γυμνασίου Ανθούπολης, Λευκωσία.

Μην χάσετε την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, στις 5:30 μ.μ. τον φιλικό αγώνα μεταξύ των ομάδων: Μαραθωνοδρόμος Φειδιππίδης (AMEA) Vs Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών, όπως Μαλέκος, Παναγιώτου, Μιχαήλοβιτς, Πετκοβσκι, Ξιουρουπας, Νεοφυτίδης. Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου κ.α.

Παράλληλα η Αρχή Εξαρτήσεων Κύπρου και η Αρχή Στοιχημάτων, θα είναι παρόντες, μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό. Ενώ θα υπάρχουν γωνιές απασχόλησης και διασκέδασης, όσων παιδιών δεν αγωνίζονται (φουσκωτά, δραστηριότητες, ζωγραφική).

Το Σωματείο Lakatamia fc, στέλνει ηχηρά το μήνυμα …. «ποδόσφαιρό ίσων πολιτισμός».

Μέγα Χορηγός: Νέλια κοτονοστημίες από Αγρόκτημα Νεφέλη.

Χορηγός Επικοινωνίας: sportime.com.cy.

Χορηγοί: wow sport, Pafos Aphrodite waterpark, Barena sports bar, P S Creation Development, xm.com , X-car auto sales.

Υποστηρικτές: νερό ευ ζην, total care, Pafitis center, Παγωτά Παπαφιλίππου.

Στηρίζουν το Κοινοτικό Συμβούλιο Ανθούπολης και ο Πανειερώτατος Μητροπολίτης Ταμασσού και Ορεινής κύριος κύριος Ησαίας Κυκκότης, πρόεδρος του ΚΕΝΘΕΑ.

Το τουρνουά τελεί υπό την Αιγίδα της Υπουργού Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού, δρ. Αθηνάς Μιχαηλίδου.

Όραμα μας η Συμπεριληπτική Κοινωνία και η εξάλειψη της Κοινωνικής Ανισότητας. Το ποδόσφαιρο μπορεί να αποτελέσει αρωγό σε αυτή την προσπάθεια.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!