ΜΕΝΟΥ

«Τουρισμός: Η Επόμενη Μέρα»

Συνέδριο ΣΤΕΚ – Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022, 09.00 – 16.30, Hilton Nicosia

Επανακαθορισμός της τουριστικής πραγματικότητας και άμεση αναγκαιότητα για εναλλακτικές λύσεις
Καταξιωμένοι ομιλητές και επαγγελματίες κλάδου συζητούν και προτείνουν λύσεις

Με τον τουριστικό τομέα να βρίσκεται ενώπιον νέων προκλήσεων, οι επερχόμενες εξελίξεις είναι καθοριστικές για τον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο της Κύπρου. Σκοπός του Συνεδρίου είναι να τεθεί επί τάπητος ο επαναπροσδιορισμός του τουριστικού μοντέλου, η συμβολή της ψηφιοποίησης και της τεχνολογίας και ο ρόλος των μεγάλων οργανωτών ταξιδιών, των αεροπορικών εταιρειών και των διαδικτυακών πλατφόρμων κρατήσεων.
Στο συνέδριο θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Σάββας Περδίος, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Γιάννης Καρούσος, η Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Άντζελα Γκερέκου και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόριος Τάσιος καθώς και επαγγελματίες και ακαδημαϊκοί τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό.
Ο τουρισμός είναι ένας από τους τομείς που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία του κορωνοϊού ενώ σημαντικές θα είναι και οι συνέπειες λόγω των εξελίξεων στην Ουκρανία. Εστιάζοντας στη βιώσιμη αναδιάρθρωση και επανεκκίνηση του τουριστικού κλάδου, επιβάλλεται ο επανακαθορισμός της τουριστικής στρατηγικής με ιδιαίτερη έμφαση στον ποιοτικό τουρισμό.
Σ’αυτά τα πλαίσια, προσκαλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς όπως συμμετάσχουν στο συνέδριο ώστε να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις από τους πλέον αρμόδιους και ταυτόχρονα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους. Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού. Μέγας Χορηγός του Συνεδρίου είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ενώ την οργάνωση έχει αναλάβει η Top Kinisis Conferences & Events σε συνεργασία με τον ΣΤΕΚ.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε με το Top Kinisis Conferences & Events μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικά: Τηλ: 22713780 & Email: synedrio@topkinisis.com

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!