ΜΕΝΟΥ

Το RMHC® Κύπρου ευχαρίστησε τους ανθρώπους που με την αγάπη τους δίνουν ζωή στο πρώτο Ronald McDonald House®

Σ’ ένα γιορτινό κοκτέιλ, το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Ronald McDonald House Charities Κύπρου ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν ζωή στο πρώτο Ronald McDonald House®. Παράλληλα, τόνισε πόσο σημαντική είναι η εξεύρεση νέων χορηγών για τη συνεχή αλλά και μακροχρόνια λειτουργία αυτού του τόσο σημαντικού έργου, το οποίο παρέχει δωρεάν διαμονή στις οικογένειες των παιδιών που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο και σε άλλα ιατρικά κέντρα της πρωτεύουσας.

Με αφορμή λοιπόν τη λειτουργία του σύγχρονου ξενώνα φιλοξενίας, τα μέλη του Δ.Σ. υποδέχθηκαν την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου όλους τους χορηγούς του στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, στη Λευκωσία, στο πλαίσιο μίας ιδιαίτερα φιλικής και χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας. Παρόντες ήταν Χορηγοί, Συνεργάτες και εθελοντές, καθώς και εκλεκτοί προσκεκλημένοι και φίλοι του Ιδρύματος.

Απών, δυστυχώς, ήταν ο άνθρωπος που πίστεψε και αγάπησε το έργο αυτό, καθότι η ανέγερση και λειτουργία του πρώτου Ronald McDonald House ήταν το μεγαλύτερο όραμα του Επίτιμου Προέδρου του RMHC  Κύπρου… του αείμνηστου κ. Ρένου Ανδρέου. Η σκληρή δουλειά, η εντιμότητα και η αγάπη του για προσφορά απέναντι στον άνθρωπο και την κοινωνία θα μείνουν για πάντα στην καρδιά του κόσμου που τον γνώρισε, αλλά και όλων των οικογενειών που βρίσκουν καθημερινά ένα ζεστό καταφύγιο στον ξενώνα, κατά τη διάρκεια των δύσκολων στιγμών των παιδιών τους.

Υπενθυμίζουμε ότι το Ronald McDonald House βρίσκεται δίπλα στη Σχολή Τυφλών στη Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου, στη Λευκωσία, και πρόκειται για το δεύτερο έργο του Ronald McDonald House Charities Κύπρου, μετά τη δημιουργία κλινικής για παιδιά με καρδιακές παθήσεις στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, στη Λευκωσία.

Ronald McDonald House Charities® (RMHC®):

Είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 65 χώρες παγκοσμίως, με στόχο τη δημιουργία και υποστήριξη προγραμμάτων που βελτιώνουν άμεσα την υγεία και ευημερία των παιδιών. Διαχρονικός υποστηρικτής και ιδρυτικός εταίρος του είναι τα εστιατόρια McDonald’s™.

 Ronald McDonald House Charities Κύπρου:

Ακολουθώντας την ίδια γραμμή, το 2014 ιδρύθηκε στην Κύπρο το Ronald McDonald House Charities Κύπρου με έδρα του τη Λευκωσία και κύριο χορηγό του τα εστιατόρια McDonald’s Κύπρου! Το όραμά του είναι να γίνει ευρέως γνωστή η προσπάθειά του, που αφορά στη βελτίωση της ζωής των οικογενειών με παιδιά που έχουν νοσήσει, προσφέροντάς τους στήριξη όπου και όταν χρειαστεί.

Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του μέχρι και σήμερα, το Ronald McDonald House Charities Κύπρου εργάζεται εντατικά για να κρατάει τις οικογένειες μαζί στα δύσκολα, ενώ σε συνεργασία με άλλα παραρτήματα του RMHC σε όλο τον κόσμο, βοηθάει οικογένειες να μεταβούν δωρεάν στο εξωτερικό για να βρίσκονται κοντά στο παιδί τους, για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η νοσηλεία του. Συμπάσχοντας με τα παιδιά και τις οικογένειές τους, το Ronald McDonald House Charities Κύπρου εξασφαλίζει ζωτικούς πόρους και φροντίζει ώστε τα παιδιά να λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη από κορυφαία νοσοκομεία παγκοσμίως.

 Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα  του Ronald McDonald House Charities Κύπρου www.rmhc.org.cy

 

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!