ΜΕΝΟΥ

Το «Re – Paint Your Life», by Yiannis Michael παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο την παγκοσμίου φήμης ομιλήτρια, Dr. Shefali.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω κορονοϊού, οι Εκδηλώσεις Re-Paint Your Life επανέρχονται δυναμικά, και αυτή τη φορά, ο εμπνευστής του κινήματος «Re – Paint Your Life», Yiannis Michael, παρουσιάζει την παγκοσμίου φήμης ομιλίτρια, Dr. Shefali.

Η 3η εκδήλωση του “Re – Paint Your Life” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, στις 16:00. Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσης, o transformational speaker, Yiannis Michael, θα μοιραστεί την σκηνή μαζί με τη Dr. Shefali σε μια live συνέντευξη, και παράλληλα θα παρουσιάσει το πρώτο του βιβλίο, με τίτλο «Ξανά-Ζωγράφισε Τη Ζωή Σου».

Το πρώτο βιβλίο του Yiannis Michael, μια εξελικτική πορεία προς το φως, αποτελεί μία προσωπική μαρτυρία, για το πως παράδοση και σύγχρονη επιστήμη μπορούν να συναντηθούν και να συν λειτουργήσουν δημιουργικά, βοηθώντας τον ταλαιπωρημένο και ξεστρατισμένο από το κέντρο του ανθρώπου της εποχής μας να θεραπευθεί ως τρισυπόστατη ύπαρξη, πνευματικά, ψυχικά και σωματικά.

O Yiannis Michael, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο στο πρόσφατο A-Fest της Mindvalley, είχε τη ευκαιρία να συναντηθεί Dr. Shefali, την παγκοσμίου φήμης ομιλήτρια αναφορικά με τον συνειδητό γονικό ρόλο. Κατά τη διάρκεια τόσο της παρουσίασης, όσο και κατά τη συζήτησης με το Yiannis Michael, τα θέματα αυτά θα καλυφθούν εκτενέστερα, μιας και ο Yiannis Michael μαζί με τη Dr. Shefali, μοιράζοντε το ίδιο όραμα με και τις ίδιες αξίες για την δύναμη
της οικογένειας.

Η Dr. Shefali, έχει γράψει τέσσερα βιβλία, εκ των οποίων τα τρία είναι New York best-seller συμπεριλαμβανομένων των δύο βιβλίων ορόσημα της, The Conscious Parent και The Awakened. Τα διαδικτυακά της μαθήματα έχουν βοηθήσει εκατοντάδες ενήλικες και οικογένειες σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει φιλοξενηθεί σε από την κορυφαία παρουσιάστρια Oprah Winfrey όπου μίλησε για το conscious parenting. Αναφέρει ότι: «Δεν μπορούμε να περιμένουμε από τα παιδιά μας να γίνουν κάτι που δεν είμαστε διατεθειμένοι να ενσαρκώσουμε εμείς οι ίδιοι.»

O Yiannis Michael, ως εμπνευστής του κινήματος «Re – Paint Your Life», αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Το πιο ιερό κομμάτι της ζωής είναι η οικογένεια. Το όραμα μας, ως κίνημα, είναι να βοηθήσουμε όσους περισσότερους ανθρώπους στο να γίνουν καλύτεροι γονείς, ώστε τα παιδιά μας να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να κάνουν τον κόσμο καλύτερο.»

Θέλεις να προσφέρεις περισσότερα στο παιδί σου; Θέλεις να βελτιώσεις τον ρόλο σου ως γονιός; Θέλεις να παιδιά σου να μεγαλώσουν σε ένα υγιές περιβάλλον; Νιώθεις ενοχές ότι δεν αφιερώνεις χρόνο στα παιδιά σου; Το μόνο που έχεις να κάνεις απλά είναι να αποφασίσεις να κάνεις «Re – Paint Your Life».

Τα εισιτήρια για την 3η εκδήλωση του “Re – Paint Your Life” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, στις 16:00, είναι διαθέσιμα εδώ.

Ο Yiannis Michael στο φινάλε της εκδήλωσης θα υπογράφει το βιβλίο του «Ξανά-Ζωγράφισε Τη Ζωή Σου».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://yiannismichael.com/

 Για τον Yiannis Michael

Ο Γιάννης Μιχαήλ είναι εγγεγραμμένος συμβουλευτικός ψυχολόγος, ειδικός στη θεραπεία Βιοσυντονισμού, ομιλητής έμπνευσης και μέντορας προσωπικής ανάπτυξης. Εξειδικεύεται στην θεραπεία κρίσεων πανικού, άγχους, φόβων και συναισθηματικής υπερφαγίας. Με την μοναδική του μέθοδο ψυχοθεραπείας σε συνδυασμό με τον βιοσυντονισμό, έχει καταφέρει να αλλάξει τις ζωές πολλών ανθρώπων παγκύπρια και όχι μόνο. Έθεσε ως προσωπικό του σκοπό να εμπνεύσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους. Στόχος του δεν είναι απλώς η έμπνευση αλλά η ολιστική μεταμόρφωση, προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους να γεφυρώσουν το χάσμα ανάμεσα στο που βρίσκονται και σε αυτό που θέλουν να φτάσουν.

Το 2017 το Re-Paint Your Life Wellbeing Centre, με σκοπό να μεταμορφώσει ψυχολογικά, συναισθηματικά, πνευματικά και σωματικά τις ζωές των ανθρώπων που ζητούν τη βοήθειά του, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους. Το 2019 δημιούργησε το κίνημα Re-Paint Your Life, σε μια προσπάθεια να φέρει κοντά ανθρώπους που έχουν πάθος για προσωπική ανάπτυξη και αυτοβελτίωση, προκειμένου όλοι να ζήσουν το μεγαλείο για το οποίο προορίζονται στη ζωή. Μια απλή ιδέα με αγνές προθέσεις που είχε στόχο να εμπνεύσει τους ανθρώπους να ξαναζωγραφίσουν την ζωή τους και να γνωρίσουν τον ανώτερο εαυτό τους, που κέρδισε αμέσως διεθνές ενδιαφέρον.

Το 2020 δημιούργησε τα Mastermind Sessions, τα οποία συμπληρώνουν ομάδες ανθρώπων που αναζητούν πράγματα που η κοινωνία θεωρεί ακατόρθωτα. Άνθρωποι που αναζητούν την προσωπική ανάπτυξη ως τρόπο ζωής και επιλέγουν να δουν τον κόσμο μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Με στόχο να εξυπηρετηθούν οι διαφορετικές ανάγκες των ατόμων που συμμετέχουν, ο Γιάννης Μιχαήλ και η ομάδα του δημιούργησαν μια ανανεωμένη έκδοση των Mastermind Sessions, υπό την ονομασία Ακαδημία του Re-Paint Your Life, που ξεκίνησε την λειτουργία του τον Νοέμβριο του 2021, με πρωινά και απογευματινά σεμινάρια που διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Το 2020 κυκλοφόρησε το Re-Paint Your Life Journal, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία του στην ψυχοθεραπεία και τη θεραπεία Βιοσυντονισμού. Πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο τόσο για τους συμμετέχοντες των σεμιναρίων της Ακαδημίας, όσο και για άτομα που επιδιώκουν την προσωπική ανάπτυξη και την αυτοβελτίωση. Με δεδομένο ότι η γραφή είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές διαθέσιμες θεραπείες, το Journal 90 ημερών σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο από τον Γιάννη Μιχαήλ, με απώτερο σκοπό να ξεκλειδώσετε την πόρτα του μυαλού και της καρδιάς σας, και να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!