ΜΕΝΟΥ

To Nicosia Mall, το μεγαλύτερο Εμπορικό Κέντρο στην Κύπρο, επεκτείνει τις εργασίες του στην Λεμεσό με την ανάπτυξη ενός σύγχρονου Εμπορικού Κέντρου

Η απόλυτη εμπειρία shopping και διασκέδασης έρχεται στη Λεμεσό με την ανάπτυξη ενός νέου εμπορικού κέντρου από το Nicosia Mall σε συνεργασία με τον Όμιλο Παπαντωνίου.

Με στόχο τη δημιουργία ενός νέου σύγχρονου Εμπορικού Κέντρου στη Λεμεσό, το οποίο θα καταστεί ο απόλυτος προορισμός shopping, dining και ψυχαγωγίας, το Nicosia Mall ενώνει δυνάμεις με τον Όμιλο Παπαντωνίου και επεκτείνει τις εργασίες του στην πιο προνομιακή περιοχή στην Ανατολική Λεμεσό.   

Με τρεις ορόφους, εντυπωσιακούς χώρους και 105 περίπου καταστήματα, το νέο Εμπορικό Κέντρο αναμένεται να καλύψει το κενό στην αγορά της πόλης, εξυπηρετώντας πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών. Ταυτόχρονα, στοχεύει να προτείνει μια μοναδική εμπειρία αγορών και ψυχαγωγίας στους κατοίκους της Λεμεσού, όπως ακριβώς προσφέρει εδώ και μία πενταετία το Nicosia Mall στη Λευκωσία.

Το νέο Εμπορικό Κέντρο θα περιλαμβάνει ανάμεσα σ’ άλλα, καταστήματα ένδυσης & υπόδησης, τεχνολογίας, χώρους εστίασης (εστιατόρια και καφετερίες), αίθουσες κινηματογράφου και παιχνιδότοπο.

Το  σύγχρονο Εμπορικό Κέντρο θα ανεγερθεί εντός της Εμπορικής και Βιομηχανικής Ζώνης δίπλα από το Jumbo, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αγίου Αθανασίου, σε τεμάχια γης που δεν έχουν άμεση γειτνίαση με οικιστική ζώνη, γι’ αυτό και θα αποφεύγεται η ενόχληση των κατοίκων της περιοχής.

Η αίτηση για έκδοση πολεοδομικής άδειας έχει ήδη κατατεθεί από το 1ο εξάμηνο του 2023 και στην παρούσα φάση όλες οι σχετικές μελέτες (αρχιτεκτονική, περιβαλλοντική, κυκλοφοριακή, εμπορικών επιπτώσεων), εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.

Οι κατασκευαστικές εργασίες για το νέο Εμπορικό Κέντρο, εκτιμάται ότι θα αρχίσουν εντός του δεύτερου εξαμήνου του 2024. Το κόστος της επένδυσης αναμένεται να ανέλθει στα €120εκ περίπου ενώ με την ολοκλήρωση του έργου θα δημιουργηθούν 1.000 νέες θέσεις εργασίας συμβάλλοντας σημαντικά τόσο στην τοπική όσο και την Κυπριακή οικονομία γενικότερα.

Υπενθυμίζεται ότι το Nicosia Mall είναι εταιρεία κυπριακών συμφερόντων, καθώς σε αυτό μετέχουν σημαντικοί κυπριακοί επιχειρηματικοί Όμιλοι όπως Όμιλος Ζορπά, PHC Group, Όμιλος Αθηαινίτη και VLM Group. 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!