ΜΕΝΟΥ

Το MyPrimetel Selfcare αναβαθμίζεται και κάνει την ηλεκτρονική σας εξυπηρέτηση ακόμα πιο εύκολη!

Νέες λειτουργίες και δυνατότητες ενσωματώνονται στην ψηφιακή πλατφόρμα Selfcare της Primetel για να διευκολύνουν την online διαχείριση των λογαριασμών σας

Η νέα πλατφόρμα MyPrimetel Selfcare επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους, αλλά και να διαμορφώνουν τα προγράμματά τους ανά πάσα στιγμή, από οποιαδήποτε συσκευή, απ΄ όπου κι αν βρίσκονται.

Μεταξύ άλλων, στο αναβαθμισμένο περιβάλλον υψηλής λειτουργικότητας και ευκολίας του MyPrimetel Selfcare, ιδιώτες και επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα:

  • Πρόσβασης στους λογαριασμούς και άμεσης πληρωμής ηλεκτρονικά.
  • Παρακολούθησης του ιστορικού κλήσεων, χρήσης sms και MB.
  • Ρύθμισης των μηνιαίων ορίων και δημιουργίας “πορτοφολιού” (wallet).
  • Μεταφοράς της eSIM από μία συσκευή σε άλλη ή μετατροπής της SIM σε eSIM με ευκολία, ασφάλεια και άμεση ενεργοποίηση. Ακόμα μία καινοτομία που μόνο η Primetel προσφέρει στην κυπριακή αγορά.
  • Αλλαγής του ονόματος wifi, του κωδικού πρόσβασης, του pin της τηλεόρασης, αλλά και εύρεσης του κωδικού για το Primetel TV2GO app.
  • Προσθήκης περισσότερων από έναν λογαριασμών για ευκολότερη διαχείριση.

Η Primetel αναβαθμίζει συστηματικά την εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών της ανταποκρινόμενη στις αυξημένες απαιτήσεις για αμεσότητα και ταχύτητα, σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα ασφάλειας.

Συγκεκριμένα, τo MyPrimetel Selfcare συνδέεται με τις εφαρμογές Google Authenticator και Microsoft Authenticator. Με την ενεργοποίηση της επιλογής two-factor authentication, λειτουργίες όπως η αλλαγή κωδικών, οι συναλλαγές και οι δυνατότητες eSIM γίνονται μόνο με διπλή πιστοποίηση ασφάλειας.

Όπως τονίζει η Έλενα Ελράη, Primetel Digital Transformation Manager: “Στην Primetel υιοθετούμε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η τεχνολογία για την ενίσχυση των πελατών μας με ψηφιακά εργαλεία και καινοτομίες που κάνουν την καθημερινότητά τους πιο εύκολη. Για εμάς ο ανασχεδιασμός λειτουργιών και η δημιουργία επιπλέον ευκαιριών που ενδυναμώνουν τις ψηφιακές δεξιότητες αποτελεί στρατηγική δέσμευση. Το MyPrimetel Selfcare είναι μέρος αυτής της συνεχούς πορείας εξέλιξης που έχει καταστήσει την Primetel κορυφαίο ψηφιακό πάροχο της χώρας”.

Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές της Primetel ανεξαρτήτως πακέτου. Η εγγραφή γίνεται απλά με την καταχώρηση των απαραίτητων στοιχείων. Μάλιστα, οι υφιστάμενοι συνδρομητές μπορούν να μετατρέψουν το λογαριασμό τους έτσι ώστε να συνδέονται με το email τους και τον κωδικό που επιθυμούν. Με αυτό τον τρόπο, όλα μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά, γρήγορα και αξιόπιστα, χωρίς ούτε μία φορά να απαιτηθεί η φυσική τους παρουσία.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν σήμερα online στο primetel.com.cy, να καλέσουν στο 133 ή να επισκεφθούν ένα κατάστημα Primetel.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!