ΜΕΝΟΥ

Το ημερολόγιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Nicosia Mall αυτή τη χρονιά είναι incredible!

Διασκέδαση και χαρά σκορπίζει η μαγεία των γιορτών σε κάθε γωνιά του Νicosia Mall, προσκαλώντας μας να ζήσουμε ξεχωριστές στιγμές στο πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό της πόλης.

Οι ατμοσφαιρικοί χώροι του Nicosia Mall, με χιλιάδες λαμπιόνια, μαγευτική διακόσμηση και ένα εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, μας οδηγούν σε γιορτινές διαδρομές μέσα από δραστηριότητες που έχουν ξεκινήσει και θα συνεχιστούν μέχρι τις τελευταίες ημέρες της χρονιάς.

Μπες στο κλίμα των ημερών λοιπόν και πραγματοποίησε τις αγορές σου σε ένα παραμυθένιο σκηνικό ακολουθώντας παρελάσεις ξωτικών και χριστουγεννιάτικων χαρακτήρων, ποζάροντας πλάι στον Άη Βασίλη και το πανύψηλο δέντρο με την αψίδα στη βάση του, σιγοτραγουδώντας με τις παιδικές χορωδίες και απολαμβάνοντας χορευτικά και live links.

Επιπλέον, δραστηριότητες ειδικά για παιδιά, θα τα ταξιδέψουν στον μοναδικό κόσμο της πιο αγαπημένης τους γιορτής.

Στο Nicosia Mall, η μαγεία των Χριστουγέννων σε προσκαλεί να τη συναντήσεις! Κάνε τα ψώνια σου, απόλαυσε μοναδικές στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σου στα καφέ και τα εστιατόριά του, διασκέδασε και ζήσε incredible στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κύπρου.

Ακολουθήστε τον πιο κάτω σύνδεσμο για να δείτε το Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο με τις γιορτινές δραστηριότητες του Nicosia Mall:

https://www.nicosiamall.com/nm-christmas-activities-calendar/

 

 

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!