ΜΕΝΟΥ

Το “Ένα Όνειρο μια Ευχή” υιοθετεί ένα δωμάτιο στην Αροδαφνούσα

Για ακόμα μια χρονιά, ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο μια Ευχή» αγκαλιάζει το πρόγραμμα υιοθέτησης δωματίων στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα». Το πρόγραμμα την κάλυψη των εξόδων λειτουργίας δωματίου στην Αροδαφνούσα για το χρονικό διάστημα που επιθυμεί ο κάθε δωρητής.

Η Αροδαφνούσα είναι το πρώτο και μοναδικό Κέντρο στο είδος του στην Κύπρο το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένες ενδονοσοκομειακές υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε ασθενείς με εμπειρία καρκίνου. Η μοναδικότητά της έγκειται στο γεγονός ότι στο Κέντρο καλύπτονται σφαιρικά όλες οι ανάγκες των ασθενών, από διεπιστημονική ομάδα η οποία αποτελείται από ιατρούς, νοσηλευτές, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, φυσιοθεραπευτές και αρωματοθεραπευτές, με την υποστήριξη πνευματικών και εθελοντών.

H Αντιπρόεδρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου κ. Μύρια Σταυράκη εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς το «Ένα Όνειρο μια Ευχή» εκφράζοντας την ευχή όπως και άλλοι οργανισμοί μιμηθούν αυτή τη γενναιόδωρη ενέργεια και έτσι να βρεθούν «κηδεμόνες» για όλα τα δωμάτια της «Αροδαφνούσας». Η κ. Σταυράκη επεσήμανε, επίσης, ότι αν και οι ενδονοσοκομειακές υπηρεσίες της «Αροδαφνούσας» έχουν ενταχθεί στο ΓεΣΥ, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου εξακολουθεί να χρειάζεται τη στήριξη της κυπριακής κοινωνίας ώστε να μπορεί να καλύψει πλήρως τις δαπάνες του Κέντρου, αλλά και να συνεχίσει να προσφέρει απρόσκοπτα όλες τις άλλες υπηρεσίες του, παγκύπρια.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή» κ. Γιώργος Πενηνταέξ δήλωσε ότι για ακόμα μια χρονιά ο Σύνδεσμος συμβάλλει στο ανακουφιστικό έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου, με το ποσό των 90.000 ευρώ, καλύπτοντας τα έξοδα λειτουργίας δωματίων στην «Αροδαφνούσα», όπου νοσηλεύονται και ενήλικα καρκινοπαθή παιδιά που φροντίζει το «Ένα Όνειρο μια Ευχή». Όπως είπε ο κ. Πενηνταέξ: «Στο Σύνδεσμό μας θεωρούμε πολύ σημαντικό να υπάρχει συνεργασία και αλληλοβοήθεια μεταξύ των οργανωμένων φιλανθρωπικών οργανισμών, επενδύοντας στην καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών και στην υψηλών προδιαγραφών φροντίδα προς όφελος των ασθενών».

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!