ΜΕΝΟΥ

Το Aphrodite Hills Resort συνεχίζει να πραγματοποιεί ευχές

Σταθερά πιστό στις φιλανθρωπικές τους δράσεις, το Aphrodite Hills Resort παρέδωσε και φέτος την εισφορά του στον Παγκύπριο Σύνδεσμο «Ένα ‘Ονειρο Μια Ευχή». Η εισφορά έγινε κάτω από την ομπρέλα αγάπης και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Resort, «For the Love of Life Foundation».

Το ποσό των €24,182, ήταν αποτέλεσμα των χριστουγεννιάτικων φιλανθρωπικών 3ημέρων που διοργανώθηκαν τον Νοέμβριο και το Δεκέμβριο, σε στενή συνεργασία με την εταιρεία Comarine Coop Travel  με τη πρωτοβουλία της Διευθύντριας Τουριστικού της εταιρείας, κ. Έλενα Χατζηαντωνίου αλλά και της Atlantica.

O Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» κ. Γιώργος Πενηνταέξ και η κ. Μάρω Χ”Χριστοφή, 25 χρόνια μετά τη δημιουργία του Συνδέσμου και της εξαίρετης ομάδας των εθελοντών που τον αποτελούν, συνεχίζουν ακάθεκτοι να δίνουν μαθήματα ανθρωπιάς, αγάπης και προσφοράς. «Πάντοτε στη γωνιά του δρόμου, υπάρχει κάποιος που έχει περισσότερη ανάγκη από εσένα και όταν δίνεις, στην ουσία είναι σαν να δίνεις στον εαυτό σου» υπενθύμισε ο κ.Πενηνταέξ ενώ συμπλήρωσε «αν ο καθένας μας δώσει εκείνο που του αναλογεί, αυτός ο κόσμος θα γίνει καλύτερος και ομορφότερος. Είναι θεόσταλτο το δώρο της προσφοράς. Είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον».

Ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Aphrodite Hills Resort, κ. Γιώργος Μισιρλής ευχαρίστησε το Σύνδεσμο για τον αξιοθαύμαστο αγώνα και την κοινωφελή δραστηριότητα του αλλά κυρίως για την ευκαιρία που δίνεται στην αφοσιωμένη ομάδα του Resort να προσφέρει για την ενίσχυση του έργου του Συνδέσμου. Μακάρι να μην υπήρχε η ανάγκη για τέτοιες δράσεις, ενώ η ίδια ευχή επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο από όλους: «Για ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟ».

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!