ΜΕΝΟΥ

Το “All Stars Basketball Camp” επιστρέφει για δεύτερη χρονιά, με τη στήριξη των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν, ως μεγάλος χορηγός, την επιστροφή του προγράμματος All Stars Basketball Camp”. Το πρόγραμμα έχει θέσει ως στόχο να προωθήσει τη σωστή διατροφή και άσκηση στα παιδιά ηλικίας 5-16 ετών και να τα μυήσει στα μυστικά της καλαθοσφαίρισης.

Με διάρκεια 5 ημερών, το “All Stars Basketball Camp” θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Εβδομάδα, από τις 18 μέχρι και τις 22 Απριλίου 2022, στις εγκαταστάσεις της σχολής Falcon.  Το All Stars Basketball Camp” υπόσχεται να προσφέρει μία σημαντική και σπάνια ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα, να αντιληφθούν τη σημασία της ομαδικότητας και να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, καθώς τη διοργάνωση θα εμπλουτίσουν με την πείρα και τις γνώσεις τους προπονητές καλαθοσφαίρισης, καλαθοσφαιριστές και γυμναστές. Τη φετινή χρονιά θα συμμετάσχει επίσης ο έμπειρος προπονητής καλαθοσφαίρισης Θανάσης Γεωργίου, ως Υπεύθυνος του Τεχνικού Προγράμματος. Για τον σημαντικό ρόλο της σωστής διατροφής, έχει αναλάβει να ενημερώσει και να εφοδιάσει τα παιδιά με πολύτιμες γνώσεις η  Διαιτολόγος – Κλινική Διατροφολόγος και πρώην διεθνής καλαθοσφαιρίστρια Κύπρου, Χριστίνα Παπαδοπούλου-Φεσά.

Με έντονο ενδιαφέρον για το καλό της υγείας και ευημερίας των παιδιών, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ  υλοποιούν και στηρίζουν, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Παιδί, Διατροφή & Υγεία»,  πρωτοβουλίες με στόχο την προώθηση της σωστής διατροφής και τακτικής άσκησης. Ενωμένοι για τον κοινό σκοπό, οι συντελεστές του προγράμματος All Stars Basketball Camp” και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συνεργάζονται για δεύτερη χρονιά, για την υλοποίηση της φετινής διοργάνωσης.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!