ΜΕΝΟΥ

Τιμητικό Δείπνο Συνεργατών CSR από τον Όμιλο Υπεραγορών MAS!

Το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία μία λιτή και ιδιαίτερη εκδήλωση στον πολυχώρο Cosmopolis.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τον Όμιλο Υπεραγορών Mas με σκοπό να τιμηθούν όλοι οι συνεργάτες, χορηγοί και εθελοντές που στήριξαν και ενίσχυσαν με την προσφορά τους όλες τις δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου εντός του έτους 2022.

Σε μία πρωτόγνωρα απαιτητική χρονιά, το κοινωνικό έργο των Υπεραγορών Mas θα ήταν σίγουρα πιο δύσκολο εάν δεν υπήρχε η στήριξη τους. Ενώνοντας, λοιπόν, δυνάμεις η προσπάθεια για μία καλύτερη και πιο ευαισθητοποιημένη κοινωνία με επίκεντρο τον άνθρωπο καθίσταται πλέον εφικτή!

Οι συνοδοιπόροι εταιρείες στο σύντομο αλλά ταυτόχρονα μοναδικό ταξίδι του 2022 ήταν οι εταιρείες P. Ioannides Packaging Limited, Χρυσοδάλια, Peletico, Maxi Ελλάδος, Corina, Amalia, Αχναγάλ, αγρόκτημα Νεφέλη, Ema Foods, Alambra Dairy Products, Eureka, οινοποιείο Οίνου Γη – Κτήμα Βασιλειάδη όπως επίσης το Υπουργείο Παιδείας, και οι Δήμοι Στροβόλου και Λάρνακας.

Οι κύριες δράσεις του Ομίλου που υλοποιήθηκαν εντός του 2022 με την βοήθεια των προαναφερθέντων είναι:

  • Έρανος Οικονομικής Ενίσχυσης του ιδρύματος Αγία Σκέπη «Μαζί στον αγώνα ενάντια στις εξαρτήσεις».
  • Ζωγραφιές εντός του του Μακάριου Νοσοκομείου «Δίνουμε χρώμα στα χαμόγελα».
  • Δημιουργία του παραμυθιού Mas «SOS – Η Μαγείρισσα απεργεί!» όπου τα έσοδα δόθηκαν στο Ίδρυμα Άγιος Γεώργιος, Λάρνακα
  • Θέατρο Σκιών «Καραγκιόζης ο Δάσκαλος».
  • Έρανος Οικονομικής Ενίσχυσης των οργανισμών ΠΑΣΥΚΑΦ & Ένα Όνειρο Μια Ευχή.

Τις απονομές διαδέχτηκε ένα πλούσιο δείπνο κατά το οποίο όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν με την συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Ο Όμιλος Υπεραγορών Mas δεσμεύτηκε και επιβεβαίωσε πως θα εμπλουτίσει τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης εντός του 2023, αναπτύσσοντας μία αμοιβαία σχέση αλληλεπίδρασης και επωφελούς συνεργασίας με απώτερο στόχο την στήριξη και ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!