ΜΕΝΟΥ

Η εταιρεία Οπτικών χονδρικής Themistocleous Optical Wholesalers LTD ανακοινώνει την αποκλειστική συνεργασία της με την πολυτελή μάρκα γυαλιών TRUSSARDI

Η Themistocleous Optical Wholesalers LTD με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει τον ρόλο του επίσημου διανομέα της πολυτελούς μάρκας γυαλιών TRUSSARDI στην Κύπρο. Αυτή η συνεργασία αναμένεται να προσφέρει στους πελάτες μια εκλεπτυσμένη συλλογή γυαλιών, που συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την κορυφαία ποιότητα.

Η Trussardi, με πλούσια ιστορία από το 1911, ξεκίνησε ως κατασκευαστής αξεσουάρ εξειδικευμένος στα δερμάτινα είδη και έχει εξελιχθεί σε γνωστή προμηθεύτρια πολυτελών ενδυμάτων και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες. Η μάρκα συνδυάζει τη διαχρονική κληρονομιά της με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προσφέροντας προϊόντα που εκπέμπουν μοναδική σύγχρονη ενέργεια και αισθητική.

Με πάνω από 100 χρόνια ιστορίας, η Trussardi έχει καθιερωθεί ως σύμβολο αστείρευτου στιλ και κομψότητας. Η νέα συλλογή γυαλιών της θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα σε όλη την Κύπρο, φέρνοντας την πολυτέλεια και την ποιότητα πιο κοντά στους Κύπριους καταναλωτές.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση www.THEMISTOCLEOUSOPTICAL.COM , καλέστε μας στο τηλέφωνο 22437792, ή ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Sunglasses by Themistocleous

Instagram: THEMIS_OPTICAL

Σχετικά με την Themistocleous Optical Wholesalers LTD

Η Themistocleous Optical Wholesalers LTD είναι ηγέτης στον τομέα της χονδρικής διανομής οπτικών προϊόντων στην Κύπρο, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα από κορυφαίες μάρκες γυαλιών στους συνεργάτες της. Με δέσμευση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση, η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται και να καινοτομεί, παρέχοντας στους πελάτες της τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!