ΜΕΝΟΥ

Τέσσερα βραβεία για την Τράπεζα Κύπρου στα «Digital Finance Awards 2022»

H Τράπεζα Κύπρου πρωτοπορεί και επιβραβεύεται για την ψηφιακή της μεταμόρφωση και για τα καινοτόμα ψηφιακά συστήματά της, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα.

Στα «Digital Finance Awards 2022», που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, η Τράπεζα Κύπρου εξασφάλισε 4 βραβεία για τα πρωτοπόρα έργα και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες της,  στον ψηφιακό μετασχηματισμό του χρηματοοικονομικού τομέα στην Κύπρο.

Η Τράπεζα Κύπρου απέσπασε το Χρυσό βραβείο για το:

  • Μost innovative branch in Cyprus
  • Digital Onboarding on BoC Mobile Banking App
  • Motor and Home Insurance via BoC Mobile Banking App

Eπίσης, έλαβε το Xάλκινο βραβείο για το «BoC Mobile Banking App for Best Mobile App».

Ο εκτελών χρέη Διευθυντή Διεύθυνσης Ψηφιακής Μεταμόρφωσης Δημήτρης Νικολάου δήλωσε, πως «οι βραβεύσεις της Τράπεζας Κύπρου επιβεβαιώνουν τις συνεχείς προσπάθειές μας για την υιοθέτηση καινοτόμων εργαλείων και υπηρεσιών/προϊόντων, τα οποία οδηγούν το Συγκρότημα στην επόμενη μέρα της ψηφιακής μεταμόρφωσης. Ευελπιστούμε και εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε το Συγκρότημα να ανοίξει πλατιά τους ορίζοντες για τη νέα ψηφιακή εποχή της Κύπρου. Η ψηφιακή τραπεζική είναι εδώ για να μείνει, αναβαθμίζεται συνεχώς και ταυτόχρονα αποτελεί την αφετηρία για περισσότερα ψηφιακά εργαλεία και κανάλια».

Ο πλήρης κατάλογος με τους βραβευμένους οργανισμούς έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα των βραβείων, στον σύνδεσμο https://www.digitalfinanceawards.gr/

 

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!