ΜΕΝΟΥ

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ & ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝ

Σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης και Βραβεύσεων του ΟΛΥΜΠΙΟΝ, τη Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024, στις εγκαταστάσεις του σχολείου. Η εκδήλωση σηματοδότησε το τέλος μιας σημαντικής εκπαιδευτικής διαδρομής για τους αποφοίτους μας και την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή τους.

Οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τις οικογένειές τους, απόλαυσαν μια βραδιά σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης.  Στην τελετή παρευρέθηκαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι, ενώ ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία του Υπουργού Εμπορίου, Ενέργειας και Βιομηχανίας, κύριου Γιώργου Παπαναστασίου, ο οποίος εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του, για μια επιτυχημένη μελλοντική πορεία των νέων μας.

Στην τελετή, μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου τιμήθηκαν για τις διακρίσεις και τις πρωτιές που απέσπασαν με τη συμμετοχή τους σε παγκύπριους, πανευρωπαϊκούς και παγκόσμιους διαγωνισμούς, ενώ η βραδιά κορυφώθηκε με την απονομή των απολυτηρίων στους αποφοίτους. 

Το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων κατέκλυσε τον χώρο, συνοδευόμενο από χαμόγελα, αναμνήσεις και τα όνειρα των μαθητών μας για το μέλλον.

Εκ μέρους του ΟΛΥΜΠΙΟΝ, ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή της τελετής αποφοίτησης. Ευχόμαστε στους απόφοιτούς μας καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στις μελλοντικές τους προσπάθειες.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!