ΜΕΝΟΥ

Tα νέα ηλεκτρικά μοντέλα της MG MOTOR συστήνονται στην Κυπριακή αγορά

Η Michaels Eclectic Cars Ltd, αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας MG MOTOR, εγκαινιάζοντας την παρουσία στην Κύπρο, της εμβληματικής βρετανικής μάρκας αυτοκινήτων  MG, προχώρησε στην  παρουσίαση των  νέων  της μοντέλων, MG ZS EV, MG HS PLUG-IN HYBRID και MG 5 EV.

Στην παρουσία του Προέδρου της εταιρείας Μιχάλη Μιχαήλ και ενώπιων  των λειτουργών των Μ.Μ.Ε., ο Operation Manager της MG Κύπρου Στέλιος Ασημένος, παρουσίασε τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα της MG..

Σχεδιασμένα στο Marylebone του Λονδίνου και κατασκευασμένα σε υπερσύγχρονα εργοστάσια σε διάφορες χώρες, τα σημερινά MG είναι πρακτικά, ευρύχωρα, με πλήρη  τεχνολογία και ιδανικά για τη σύγχρονη ζωή.

Με πλούσια τεχνολογία αιχμής, Adaptive Cruise Control (ACC), Intelligent speed limit assist, Blind Spot Detection (BSD), ), Intelligent High beam assist, Active Emergency Braking (AEB), Lane Keep Assist (LKA), Traffic Jam Assist (TJA). με μηδέν ρύπους, μηδέν κόστος καυσίμων  και αυτονομία διακίνησης  μέχρι και  370 χιλιόμετρα, η  MG αποτελεί βασική  εκπροσώπηση του αυτοκίνητου του αύριο.

Με την υποστήριξη της SAIC Motor, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες αυτοκινήτων στον κόσμο, όλα τα νέα MG κατασκευάζονται με εξαρτήματα παγκόσμιας κλάσης , κατέχουν 5 αστέρια ασφάλειας και υποστηρίζονται από μια ολοκληρωμένη εγγύηση  7 ετών του κατασκευαστή καθώς και 8 ετών για την μπαταρία.

Τα  ηλεκτρικά αυτοκίνητα της MG βρίσκονται σε όλους τους εκθεσιακούς χώρους της Michaels Eclectic Cars Ltd , με δυνατότατα άμεσης παράδοσης και με τιμές αγοράς που αρχίζουν από 31900 ευρώ.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!