ΜΕΝΟΥ

Τα Μωρά Θαύματα δωρίζουν στη ΜΕΝΝ 4ο μηχάνημα μη επεμβατικής στήριξης της αναπνοής νεογνών

Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα προσφέρει υπό μορφή δωρεάς, το 4ο κατά σειρά μηχάνημα μη επεμβατικής στήριξης της αναπνοής νεογνών (CPAP), αξίας 14,500 ευρώ, στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του Μακάριου Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα Έλενα Μεγαλέμου-Τριανταφυλλίδου μαζί με την Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Μαρίνα Πηλακούτα, παρέδωσαν με πολλή αγάπη το μηχάνημα στην Επιστημονική Υπεύθυνη της Μονάδας Δρ. Θάλεια Παπαδούρη. Η Πρόεδρος ευχαρίστησε το προσωπικό της Μονάδας για το σπουδαίο έργο που επιτελεί.

Τα τελευταία δύο χρόνια παραδόθηκαν συνολικά τέσσερα μηχανήματα μη επεμβατικής στήριξης της αναπνοής νεογνών στη Μονάδα, αξίας 49,000 ευρώ. Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα από την ίδρυση του, το 2015, προσέφερε μηχανήματα και εξοπλισμό, αξίας 142,146 ευρώ για τις ανάγκες της Μονάδας.

Τέλος, ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα ευχαριστεί θερμά τον κόσμο που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή με αγάπη τον Σύνδεσμο. Με την εμπιστοσύνη και την στήριξη του κόσμου, ο Σύνδεσμος συνεχίζει να προσφέρει και να είναι δίπλα στα Μωρά Θαύματα.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!