ΜΕΝΟΥ

SwissMed Health

Στη Λεμεσό ο κορυφαίος ιατρικός προορισμός της Ευρώπης για τη μακροζωία

Με όραμα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και έχοντας στο επίκεντρο την φροντίδα των ασθενών, το πρότυπο ιατρικό κέντρο μακροζωίας SwissMed Health στη Λεμεσό, αλλάζει τον χάρτη της υγείας στην Ευρώπη.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου, σε μια περιοχή που φημίζεται για την εξαιρετική ποιότητα ζωής, θέτουν τη SwissMed Health από το νέο έτος, σε μια νέα τροχιά ανάπτυξης. Οι υψηλές προδιαγραφές του Κέντρου αλλάζουν τα δεδομένα στους τομείς της προληπτικής ιατρικής και της μακροζωίας, διασφαλίζοντας παράλληλα στον άνθρωπο, καλύτερο επίπεδο υγείας.

Η SwissMed Health, στοχεύει να καταστεί κορυφαίος ιατρικός προορισμός για την υγεία, την ευεξία και τη μακροζωία στην Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή. Με την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, εξειδικευμένων μεθόδων διάγνωσης και ειδικών θεραπευτικών παρεμβάσεων, παρέχει μια καινοτόμο προσέγγιση, που συνδυάζει τη λειτουργική, βιολογική και εξατομικευμένη ελβετική ιατρική και προσφέρει στους ασθενείς θεραπείες με απτά αποτελέσματα.

Τα άρτια εκπαιδευμένα και έμπειρα μέλη του ιατρικού προσωπικού της SwissMed Health, αντιμετωπίζουν ριζικά τα προβλήματα υγείας των ασθενών, εντοπίζοντας τα αίτια της ασθένειας και προσαρμόζοντας τα σχέδια θεραπείας, ώστε αυτά να ανταποκρίνονται στις ατομικές τους ανάγκες, στη βάση του τρίπτυχου: αντιμετώπιση υφιστάμενων ασθενειών, πρόληψη μελλοντικών νόσων και βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ασθενών, ως βασικά συστατικά της μακροζωίας.

Εκφράζοντας την ικανοποίηση του για το νέο αυτό σημαντικό άλμα στον τομέα της υγείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της SwissMed Health, κ. Γιώργος Ξυδάς, υπέδειξε ότι η επέκταση και λειτουργία των σύγχρονων εγκαταστάσεων τους στη Λεμεσό και η διεύρυνση των υπηρεσιών που προσφέρει το Κέντρο, θα στοχεύσει στη βελτίωση της εμπειρίας των ασθενών, στη θετική επίδραση στις ζωές τους και κατ’ επέκταση στη μακροζωία. Επιδίωξη μας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ξυδάς, δεν είναι μόνο να βοηθήσουμε τους ασθενείς να ζήσουν περισσότερο, αλλά και να  βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής τους, ώστε να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την καθημερινότητα τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η μετεγκατάσταση της SwissMed Health στη Λεμεσό αποτελεί μέρος μιας φιλόδοξης στρατηγικής, η οποία έλαβε σάρκα και οστά, κατόπιν σημαντικής χρηματοδότησης από την Brookstreet Equity Partners “Brookstreet”, μια διακεκριμένη εταιρεία ιδιωτικού κεφαλαίου, με έδρα το Λονδίνο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της Brookstreet, κ. Όμηρος Δ. Σαρίκας, χαρακτήρισε δεδομένη την επιτυχία της SwissMed Health, τονίζοντας παράλληλα ότι η επένδυση της εταιρείας του, θα συμβάλει στη μελλοντική ανάπτυξη του Κέντρου και στην επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων του. Με τη στήριξη της Brookstreet Equity Partners, υπέδειξε ο κ. Σαρίκας, η SwissMed Health, μετατρέπεται πλέον σε έναν κορυφαίο ιατρικό προορισμό για τη μακροζωία.

Μέχρι το 2050, υπογράμμισε ο κ. Σαρίκας,  ο αριθμός των ατόμων ηλικίας 60 ετών και άνω θα διπλασιαστεί, φτάνοντας τα 2,1 δισεκατομμύρια «καταναλωτές υπηρεσιών μακροζωίας». Αυτή η δημογραφική αλλαγή πρόσθεσε, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις στην αντιμετώπιση ασθενειών που σχετίζονται με την ηλικία και πρακτικές που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί, ότι οι Partners της Brookstreet κατέχουν την Candesic (τη νούμερο ένα εταιρεία στρατηγικής και συμβουλευτικής ιδιωτικών μετοχών για Healthcare με στελέχη από ΜcΚinsey, με ιατρικό background, με ιστορικό 500+ engagements και deals 10+ δισεκατομμυρίων). Αυτό αναδεικνύει τη Brookstreet σε έναν απαράμιλλο επενδυτή στο χώρο της υγειονομικής περίθαλψης, των βιοεπιστημών και της μακροζωίας. Η Brookstreet Equity Partners, δημιουργεί ένα αποκλειστικό παγκόσμιο Longevity Fund για το σκοπό αυτό. H SwissMed Health αποτελεί μέρος του σχεδίου ανάπτυξης, γεγονός που την καθιστά ξεκάθαρα ως την νούμερο ένα πλατφόρμα μακροζωίας στην Κύπρο.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!