ΜΕΝΟΥ

Δείτε το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy

Με το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Honda στην Ευρώπη, το e:Ny1, η εταιρεία συμμετέχει στη 18η Έκθεση Save Energy η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί στο City Of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό, από τις 12 μέχρι τις 14 Απριλίου (Παρασκευή 17:00 – 21:00, σαββατοκύριακο 10:00 – 21:00).

Το e:Ny1 είναι ένα από τα τρία μοντέλα με τα οποία η Honda μπήκε δυναμικά στη νέα χρονιά, εμπνευσμένη από την πάγια φιλοσοφία της συνεχούς καινοτομίας. Το e:Ny1 ξεχωρίζει για τον σύγχρονο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα του εσωτερικού χώρου και βέβαια για τη συμπαγή μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 68,8 kWh. Η γρήγορη φόρτιση, από το 10% στο 80%, γίνεται σε 45 λεπτά περίπου, μέσω της υποδοχής CCS, ενώ η φόρτιση με χρήση κανονικού οικιακού φορτιστή AC χρειάζεται έξι ώρες. Το e:Ny1 διαθέτει αυτονομία 412 χιλιόμετρα, έχει εντυπωσιακή απόδοση, προηγμένη τεχνολογία και πολύ ψηλά επίπεδα άνεσης για οδηγό και επιβάτες.

Η Save Energy Greenbiz & Aquatech Expo έχει καθιερωθεί ως το σταθερό σημείο συνάντησης για όσους θέλουν να ανακαλύψουν λύσεις ενεργειακής απόδοσης, εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρήμα και χρόνο και για όσους επιθυμούν να συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις των καιρών. Δεκάδες εκθέτες παρουσιάζουν τις τελευταίες τεχνολογίες της αγοράς στη μεγαλύτερη έκθεση της Κύπρου για την πράσινη ενέργεια και βέβαια η Honda δεν θα μπορούσε να λείψει! Το προσωπικό της Honda θα βρίσκεται στην Έκθεση για να λύσει κάθε απορία σας και για να κλείσετε ραντεβού για δοκιμαστική οδήγηση του e:Ny1.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!