ΜΕΝΟΥ

SupportCY: Δώρα από Τράπεζα Κύπρου και Κωτσόβολο σε παιδιά κρατικών στεγών

Χριστουγεννιάτικα δώρα προσέφερε το SupportCY, σε παιδιά που φιλοξενούνται σε παιδικές κρατικές στέγες.

 Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Τράπεζας Κύπρου και της εταιρείας Κωτσόβολος Κύπρου, στο πλαίσιο των δράσεων του SupportCY, στο κάλεσμα του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας για προσφορά Χριστουγεννιάτικων δώρων σε παιδιά που φιλοξενούνται σε παιδικές κρατικές στέγες. Τόσο η αγορά των δώρων όσο και η προσφορά του ηλεκτρονικού εξοπλισμού, όπως κονσόλες και παιγνίδια nintendo και playstation, smartwatches, τηλεοράσεις, ηχεία κ.α. έγιναν άμεσα, αφού πρώτα καταρτίστηκε κατάλογος με τις επιθυμίες των παιδιών.

Συνολικά αγοράστηκαν δώρα για 64 παιδιά.

Ο εξοπλισμός παραδόθηκε στην Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας στο SupportCY House στην Πλατεία Ελευθερίας στις 22 Δεκεμβρίου, στην παρουσία εκπροσώπων της Τράπεζας Κύπρου και της εταιρείας Κωτσόβολος Κύπρου.

Η Διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας της Τράπεζας Κύπρου Έλλη Ιωαννίδου, είπε ότι η Τράπεζα Κύπρου ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας για τη στήριξη των παιδιών που φιλοξενούνται στις παιδικές στέγες υπό την ευθύνη της Κυπριακής Δημοκρατίας. «Η κάλυψη κοινωνικών αναγκών, ειδικότερα των παιδιών, είναι στη φιλοσοφία της Τράπεζας Κύπρου και του SupportCY, όχι μόνο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά ολόχρονα. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα από το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε για την υποστήριξη των δράσεων του».

Η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης & Εσωτερικής Επικοινωνίας της Κωτσόβολος Κωνσταντίνα Λεβαντή, δήλωσε σχετικά: «Στην Κωτσόβολος αγκαλιάζουμε κάθε πρωτοβουλία που στόχο έχει να χαρίσει παιδικά χαμόγελα και να κάνει τους μικρούς μας ήρωες πρωταγωνιστές. Με μεγάλη μας χαρά, λοιπόν, ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας και προσφέραμε, στο πλαίσιο του SupportCY, τον κατάλληλο ηλεκτρονικό εξοπλισμό στα παιδιά που φιλοξενούνται στις παιδικές στέγες υπό την ευθύνη της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στον Κωτσόβολο είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια και φροντίζουμε να έχουμε όλοι μας μια καλύτερη ζωή με την τεχνολογία».

Σε δήλωσή της, η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας Αναστασία Ανθούση, μετέφερε τις θερμές της ευχαριστίες προς το SupportCY, την Τράπεζα Κύπρου και την εταιρεία Κωτσόβολος Κύπρου για την άμεση ανταπόκριση και την ικανοποίηση των επιθυμιών των παιδιών, που φιλοξενούνται στις κρατικές δομές. «Η ιδιωτική πρωτοβουλία που αναπτύσσεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των ιδιωτικών οργανισμών, αποδεικνύει ότι με στοχευμένες ενέργειες και συλλογική προσπάθεια των κρατικών και ιδιωτικών φορέων, μπορούμε να κάνουμε πράξη το σύνθημά μας, βοηθώντας με ανιδιοτέλεια και ευαισθησία όλους τους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται, με στόχο κανένας να μην αισθάνεται μόνος», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Ανθούση.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!