ΜΕΝΟΥ

“Street Palette” Φιλανθρωπικό Fashion Show

Ένα ιδιαίτερο Street Fashion Show έρχεται στη Λεμεσό! Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου σε συνεργασία με την Boutique ERES+ και το κατάστημα KOUROSS διοργανώνουν ένα διαφορετικό Φιλανθρωπικό “STREET” Fashion Show την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 στις 7:00μμ στο roof top του χώρου στάθμευσης της Μαρίνας Λεμεσού. Στόχος της εκδήλωσης είναι η οικονομική ενίσχυση των υπηρεσιών Ανακουφιστικής φροντίδας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Την βραδιά θα ντύσουν μουσικά οι μοναδικοί DJ Asimenos και DJ Kikis. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης η Ζώη Αυγουστή. Φιλική συμμετοχή από τους μουσικούς Χριστίνα Αβερκίου και Σπύρο Αριστείδου. Στο fashion show θα παρουσιαστούν όλες οι τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 – 2023, σε ένα φανταστικό πάρτι μόδας και ομορφιάς. Στο τέλος της βραδιάς θα ακολουθήσει Cheese & Wine After Party.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης: Maserati Cyprus, Bentley Cyprus, Limassol Marina, Lidl Κύπρου, Ananeosis Medical Rejuvenation and Aesthetic Medicine Clinic, Shoebox, Anthologion Floral Boutique & Lifestyle, Mint Event Finds και Squared Financial. Την βραδιά στηρίζουν με τα προϊόντα μακιγιάζ η εταιρεία Maybelline και την επιμέλεια του μακιγιάζ η Be Glamour by Kate. Την επιμέλεια των μαλλιών θα έχουν οι Tonia Meletiou Hair Stylist και ο Χρίστος Κίζας (Kizas Hair Bar). Ευχαριστούμε επίσης όλους τους υποστηρικτές και συνεργάτες για την στήριξη, γενναιοδωρία και συμβολή τους στην υλοποίηση της εκδήλωσης.

Εισιτήρια προπωλούνται στο eshop του Συνδέσμου στην ιστοσελίδα www.anticancersociety.org.cy και στα γραφεία του Συνδέσμου στο Ευαγόρειο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Λεμεσό.

Η ενέργεια πραγματοποιείται σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνου Νόμου του 2014 και τη σχετική Άδεια Εράνου με αριθμό Ν.Π. 42/2022 που εκδόθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 09/08/2022-31/12/2022.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!