ΜΕΝΟΥ

Στις Γενικές Ασφάλειες κάνεις κλικ στην ασφάλεια που σου ταιριάζει

Η online αγορά ασφάλειας μόλις έχει γίνει καλύτερη

 Στο πλαίσιο της ολιστικής ψηφιακής ανάπτυξής τους, οι Γενικές Ασφάλειες έχουν επανασχεδιάσει την ιστοσελίδα τους με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας των επισκεπτών. Η πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα αγοράς ασφαλιστηρίου των Γενικών Ασφαλειών παρέχει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να «χτίζουν» τις ασφαλιστικές λύσεις που τους ταιριάζουν μέσα από μια αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Οι Γενικές Ασφάλειες σας ταξιδεύουν στο νέο διαδικτυακό τους κόσμο. Σε ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον, με πελατοκεντρικό χαρακτήρα και μοντέρνα δομή, η περιήγηση είναι πιο απλή και κατανοητή όσο ποτέ. Οι επισκέπτες μπορούν μέσα σε λίγα λεπτά, εύκολα, γρήγορα και με πλήρη διαφάνεια να αγοράσουν με σιγουριά και την αξιοπιστία των Γενικών Ασφαλειών (λαμβάνοντας άμεσα με Email το Συμβόλαιό τους).

Ξεκινήστε την διαδικτυακή περιήγησή σας και μάθετε περισσότερα για:

Ασφάλεια αυτοκινήτου

Ασφάλεια σπιτιού

Ασφάλεια ταξιδιού

Ασφάλεια κυνηγού

Ασφάλεια οδηγού

Με τις Γενικές Ασφάλειες… Έχεις Αξία

Οι Γενικές Ασφάλειες διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής βιομηχανίας, εδώ και 71 χρόνια. Ως ηγέτιδα εταιρεία στο Γενικό Κλάδο, βαδίζουν στη σύγχρονη εποχή έχοντας πάντα τις ανάγκες των πελατών τους στο επίκεντρο και βάσει αυτών επενδύουν στη ψηφιοποίηση των υπηρεσιών τους, υιοθετώντας καινοτόμες πρακτικές και υπηρεσίες που προσθέτουν αξία προς όφελός τους.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!