ΜΕΝΟΥ

Στήριξη του συνδέσμου «Ένα όνειρο μια Ευχή»

Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο, 250.000 παιδιά ανά το παγκόσμιο νοσούν από καρκίνο, από τα οποία μόνο το 20% έχει δυνατότητα πρόσβασης στην κατάλληλη ιατρική φροντίδα. Οι Υπεραγορές MAS, εντοπίζοντας την αναγκαιότητα στήριξης των παιδιών και των οικογενειών τους, δίνουν το παρόν τους και αναλαμβάνουν κοινωνική πρωτοβουλία για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου.

Φέτος τα Χριστούγεννα, στο πνεύμα αγάπης και αλληλεγγύης των ημερών, οι υπεραγορές MAS στέκονται δίπλα στα παιδιά που νοσούν με καρκίνο. Σε συνεργασία με την εταιρεία Nelly Farm, συμβάλλουν στη μάχη ενάντια στον παιδικό καρκίνο προσφέροντας χρηματικό ποσό στον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό το πολύτιμο και καθοριστικό του έργο.

Ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», ιδρύθηκε το 1997 με τον σκοπό να στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο, λευχαιμία και άλλες αιματολογικές παθήσεις, καθώς και τις οικογένειές τους. Προσφέρει πολύτιμη ψυχολογική υποστήριξη και συνεισφέρει στα υπέρογκα έξοδα που επωμίζεται η κάθε οικογένεια, ιδιαίτερα σε περίπτωση θεραπείας στο εξωτερικό. Τα έσοδα του Συνδέσμου προέρχονται από εισφορές και φιλανθρωπικές δράσεις, ενώ τα μέλη του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!