ΜΕΝΟΥ

Stephanis Black Friday 2021– Ξεκίνησε!

Το STEPHANIS Black Friday 2021 ξεκίνησε χθες και θα συνεχίσει έως και τις 30 Νοεμβρίου, σε όλα τα φυσικά καταστήματα Stephanis καθώς και στο www.stephanis.com.cy.

Στο Δίκτυο Καταστημάτων STEPHANIS η εκπτωτική περίοδος του «Black Friday» έχει επεκταθεί, πέραν της μιας ημέρας, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να πραγματοποιήσει με άνεση τις αγορές του.

Η αποκάλυψη προσφορών έγινε χθες Πέμπτη 25/11, μαζί με την ανάρτηση του δεύτερου και τελευταίου βίντεο της καμπάνιας με τον Ρίκκο Μάππουρο και τη Ναστάζια!

Δείτε τις προσφορές και το δεύτερο βίντεο με τον Ρίκκο και τη Ναστάζια εδώ https://www.stephanis.com.cy/el/black-friday-2021

Κατά τη διάρκεια της εκπτωτικής περιόδου «Stephanis Black Friday», oι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εκατοντάδες προϊόντα τεχνολογίας, στις πιο χαμηλές τιμές τις χρονιάς.

Για αυτό τον λόγο το Black Friday είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε τις χριστουγεννιάτικες μας αγορές για δώρα, για τον εαυτό μας, και για να πάρουμε επιτέλους αυτό το προϊόν τεχνολογίας που πάντα θέλαμε και περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή!

 Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων, που αναμένει ο κόσμος τη περίοδο του «Black Friday», είναι οι τηλεοράσεις, οι μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές, ο gaming εξοπλισμός, και αυξημένη ζήτηση προβλέπεται φέτος να έχουν τα ηλεκτροκίνητα scooter και ποδήλατα!

Ο εκπτωτικός θεσμός, που γεννήθηκε στην Αμερική και υιοθετήθηκε τα τελευταία χρόνια από την κυπριακή αγορά επιστρέφει δυναμικά, για πέμπτη συνεχή χρονιά στο Δίκτυο Καταστημάτων Stephanis!

Στο Stephanis Black Friday μεταξύ άλλων θα βρείτε:

Τηλεοράσεις με όφελος έως €1500

Καρέκλα Gaming RAZER με όφελος έως €150!

Gaming ακουστικά Razer με όφελος έως €120!

Camera Canon με όφελος έως €130!

Home cinema sound bar με όφελος έως €600!

 Τηλεόραση 55” ιντσών smart 4k Android από €399!

Video Games από €9.99!

Φιγούρες Funko POP από €9.99!

Πλυντήριο ρούχων από €199!

Printers από €59!

Καρέκλα Gaming από €119!

Καφετιέρα Espresso από €99!

Παιδικά ηλεκτρικά scooter από €99!

Ηλεκτρικά scooter από €199!

Βρείτε το φυλλάδιο προσφορών του Stephanis Black Friday στο www.stephanis.com.cy, ή κάνοντας search “Black Friday” μέσα στην αναζήτηση της ιστοσελίδας για να δείτε ΟΛΕΣ τις προσφορές.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!