ΜΕΝΟΥ

SPAZIO ΗΕΑΤΗ and LEISURE CLUB

Συντονιστείτε με την Μαρία Κάνθερ και την εκπομπή «Μεταξύ μας» καθημερινά 11:00 με 13:00.  Από τις 22 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου διεκδικείτε μοναδικά δώρα από το Spazio Health and Leasure Club μέσω γραπτού μηνύματος στο Viber του Ράδιο Πρώτο 99990894. Πιο συγκεκριμένα θα αναδειχθούν συνολικά τρεις τυχεροί που θα κερδίσουν:

  • Μία τρίμηνη συνδρομή για ένα άτομο στο Spazio health & leisure club αξίας €165 (Περιλαμβάνει λιπομέτρηση από την διατροφολόγο που στεγάζεται στο χώρο και εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής)
  • 2 παιχνίδια padel για 8 άτομα συνολικά (2 σετ των 4 παικτών) στο Spazio health & leisure club αξίας 80 ευρώ. Για το συγκεκριμένο δώρο θα αναδειχθούν 2 τυχεροί.

Στόχος του υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου Spazio, στους Αγίους Τριμιθιάς, είναι η εύκολη και συγκεντρωμένη πρόσβαση σε αθλητικές υπηρεσίες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Το συγκρότημα έχει κατασκευαστεί με υψηλής ποιότητας υλικά σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές των αθλημάτων που παρέχονται και διαθέτει όλα όσα είναι απαραίτητα για έναν υγιή και ισορροπημένο τρόπο ζωής για όλη την οικογένεια. Στο συγκρότημα μπορεί κανείς να βρει γυμναστήριο, αίθουσα ομαδικής εκγύμνασης, Αίθουσα απασχόλησης με τμήματα ειδικά διαμορφωμένα για παιδιά, καφετέρια, γήπεδα Futsal και Padel Tennis και εξωτερική πισίνα. Στον χώρο τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας.

Ανακαλύψτε το Spazio Health and Leasure Club μέσα από το website του κέντρου και τη σελίδα Facebook.

Η κλήρωση για τα δώρα θα πραγματοποιηθεί στην εκπομπή «Μεταξύ μας» την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!