ΜΕΝΟΥ

H SKYSERV ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ SKYSERV CAREER DAYS ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Η Skyserv Handling Services, κορυφαία εταιρεία στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών και επιβατών, διοργανώνει Ημέρες Καριέρας στη  Λάρνακα, προσκαλώντας νέους επαγγελματίες να εξερευνήσουν ευκαιρίες εργασίας στους σταθμούς που δραστηριοποιείται η εταιρεία στην Κύπρο.

Η Skyserv, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της επίγειας εξυπηρέτησης  αεροσκαφών, ανακοινώνει με υπερηφάνεια τα Skyserv Career Days, έναν σημαντικό κύκλο εκδηλώσεων  που έρχεται να ανοίξει νέες προοπτικές στον κλάδο της αεροπορίας. Στόχος των Skyserv Career Days είναι η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της, στα αεροδρόμια που εξυπηρετεί η εταιρεία στη Λάρνακα και στην Πάφο.

Η Skyserv αναζητά εξειδικευμένους επαγγελματίες σε τομείς όπως η εξυπηρέτηση επιβατών , η φόρτωση αποσκευών, ο χειρισμός ειδικών μηχανημάτων, ο  καθαρισμός αεροσκαφών  κ.α. Οι Ημέρες Καριέρας της Skyserv πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις αρχές του επόμενου μήνα, με σκοπό να προσελκύσουν ταλαντούχους επαγγελματίες του χώρου των αεροματεταφορών που επιθυμούν να αναπτύξουν την καριέρα τους σε ένα δυναμικό και καινοτόμο περιβάλλον εργασίας, καθώς και νέους που ενδιαφέρονται να ξεκίνησουν το «ταξίδι» τους σε αυτό τον χώρο. Παράλληλα, η Skyserv προσφέρει ποικίλες θέσεις εργασίας σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο περιβάλλον με συστηματικές εκπαιδεύσεις, ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη, καθώς και δελεαστικά πακέτα απολαβών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους εκπροσώπους της Skyserv, να εξερευνήσουν τις διάφορες θέσεις εργασίας που προσφέρονται στον κλάδο της επίγειας εξυπηρέτησης καθώς και να συζητήσουν με τους επαγγελματίες της εταιρείας για τις προοπτικές ανάπτυξης που προσφέρονται στην εταιρεία μέσα από μια πληθώρα καθηκόντων  στα αεροδρόμια της Πάφου και της Λάρνακας.

Τα Skyserv Career Days αναμένεται να λάβουν χώρα το Σάββατο 2 Μαρτίου στα γραφεία της εταιρείας στη Λάρνακα, στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή 3, Patsalos House, στον πρώτο όροφο, στο γραφείο 101 και οι ώρες διεξαγωγής τους θα είναι από τις 11.00 π.μ. – 20.00 μ.μ.

Τα Skyserv Career Days ανοίγουν τον δρόμο για νέες ευκαιρίες και σκοπό έχουν να δώσουν ώθηση στην επαγγελματική εξέλιξη του προσωπικού της εταιρείας. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε το μέλλον σας στην αεροπορία μαζί με την Skyserv!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα  Skyserv Career Days, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις  σελίδες μας στο Facebook, Linkedin & Instagram:

Facebook: https://shorturl.at/sANR8

Linkedin: https://shorturl.at/cHOV8

Instagram: https://shorturl.at/cETW9

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!