ΜΕΝΟΥ

Το Skroutz.cy χορηγός στο Reflect Festival 2024

Το Skroutz.cy, το μεγαλύτερο marketplace στην Ελλάδα, το οποίο δραστηριοποιείται και στην Κύπρο από το 2022, ήταν φέτος χορηγός στο Reflect Festival, τη μεγαλύτερη εκδήλωση στον κλάδο της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας στην Κύπρο.

Key note speaker ήταν ο κύριος Κώστας Κοντογιάννης, CFO της Skroutz Α.Ε., ο οποίος την πρώτη μέρα του φεστιβάλ μίλησε για την ανάγκη των εταιρειών να εστιάζουν σε πιο πελατοκεντρικες προσεγγίσεις για την βιώσιμη ανάπτυξη τους σε έντονα ανταγωνιστικές αγορές, αντλώντας φυσικά παραδείγματα από την εμπειρία της Skroutz σε αυτόν τον τομέα. Όπως ανέφερε στην ομιλία του «Το Skroutz ξεκίνησε το 2005 ως μηχανή σύγκρισης τιμών. Σήμερα το Skroutz έχει καθιερωθεί στο μυαλό των καταναλωτών ως το go-to marketplace όταν αναζητούν μια εξαιρετική εμπειρία αγορών. Είμαστε η πιο δημοφιλής πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα, όπου οι καταναλωτές μπορούν να βρουν περισσότερα από 31 εκατομμύρια προϊόντα από περισσότερους από 8.000 εμπόρους».

Την επόμενη μέρα, ο κύριος Γιώργος Καρανατσίδης, Business Operations Lead της Σκρουτζκαι η κυρία Μαρία Χριστοφόρου, συνιδιοκτήτρια της αλυσίδας καταστημάτων Athlokinisi και Sneakerhero, και συνεργάτης της Skroutz, συντόνισαν workshop με θέμα “Unlocking Opportunities: The Skroutz Marketplace Blueprint for Growth” εμβαθύνοντας στο δυναμικό τοπίο του ηλεκτρονικού εμπορίου και στις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει το Skroutz.

Η παρουσία του Skroutz στο Reflect Festival ενισχύθηκε με ένα ειδικά σχεδιασμένο περίπτερο, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις υπηρεσίες της εταιρείας και να συνομιλήσουν με το προσωπικό της Σκρουτζ για τις δυνατότητες συνεργασίας.

Η συμμετοχή της εταιρείας σε αυτή τη διοργάνωση υπογραμμίζει τη δέσμευσή της για την προώθηση της τεχνολογικής εξέλιξης και της επιχειρηματικής καινοτομίας στην περιοχή.

Σχετικά με το Skroutz

Η Skroutz Α.Ε. συνδέει εκατομμύρια καταναλωτές με χιλιάδες καταστήματα που επιλέγουν την προβολή τους μέσω της μεγαλύτερης πλατφόρμας ηλεκτρονικών αγορών στην Ελλάδα.

Οι καταναλωτές βρίσκουν στο www.skroutz.gr πάνω από 7 εκατ. προϊόντα από περίπου 8.000 συνεργαζόμενα καταστήματα, απολαμβάνοντας ασφάλεια αγορών, εγγύηση παραλαβής και επιστροφής χρημάτων και δωρεάν επιστροφή προϊόντων με κάθε αγορά μέσω Skroutz. Όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών στους καταναλωτές και το πιο αποδοτικό κανάλι πωλήσεων στους συνεργάτες της.

H Skroutz A.E. ιδρύθηκε το 2005 με έδρα την Αθήνα και απασχολεί πάνω από 550 εργαζομένους, ενώ μετά από 19 χρόνια λειτουργίας έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών ως το σημείο αναφοράς για την ιδανική αγοραστική εμπειρία καταγράφοντας σε μηνιαία βάση περισσότερες από 8 εκατ. μοναδικές επισκέψεις.

Βρείτε μας:

LinkedIn: linkedin.com/company/skroutz-gr/

Instagram: instagram.com/skroutz.gr/

Tik-Tok: .tiktok.com/@skroutz_official

Facebook: facebook.com/Skroutz.gr/

YouTube: youtube.com/@skroutzgr

Twitter: twitter.com/skroutzit

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!