ΜΕΝΟΥ

Συζητάμε Ανοιχτά με τον Δήμαρχο Αγλαντζιάς

Η περισυλλογή των περιττωμάτων των σκύλων από δημόσιους χώρους στο επίκεντρο της δεύτερης διαδικτυακής εκδήλωσης του Δήμου Αγλαντζιάς

Ο Δήμος Αγλαντζιάς και ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, Ανδρέας Κωνσταντίνου διοργανώνουν την Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου, από τις 19:00 μέχρι και τις 20:30,

τη δεύτερη διαδικτυακή συζήτηση με τους δημότες, για να παρουσιάσουν τις δράσεις και τα αποτελέσματα της πρωτότυπης Εκστρατείας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης των ιδιοκτητών σκύλων «Τα Μαζεύω».

Μέσα από ένα ανοιχτό και ελεύθερο διάλογο με τον Δήμαρχο, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις, να μοιραστούν σκέψεις και απόψεις, αλλά και να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για το θέμα της περισυλλογής των περιττωμάτων των σκύλων από τους δημόσιους χώρους.

Στη διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης θα συζητηθούν οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να μαζεύουμε τις ακαθαρσίες των κατοικιδίων μας από δημόσιους χώρους, η ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας όσον αφορά τη σωστή φροντίδα και την καθαριότητά των τετράποδων φίλων μας, η καλλιέργεια κουλτούρας σεβασμού και αίσθημα ευθύνης από τα σχολεία, ενώ αναφορά θα γίνει στις δράσεις που αναλαμβάνει ο Δήμος Αγλαντζιάς για τη λύση του προβλήματος.

Στη συζήτηση θα συμμετάσχει εκτός από τον Δήμαρχο Αγλαντζιάς και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας, Αιμοδοσίας και Καθαριότητας του Δήμου, κ. Δημήτρης Χατζησάββας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί on-line μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων ΖΟΟΜ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, αποστέλλοντας μήνυμα στη σελίδα του Δήμου Αγλαντζιάς στο Facebook, για να λάβουν το link πρόσβασης στη συζήτηση.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται επίσης ζωντανά στο Facebook, όπου θα υπάρχει δυνατότητα αποστολής ερωτήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!