ΜΕΝΟΥ

«Συνέδριο Ψηφιακής Οικονομίας – Η ραγδαία ανάπτυξη, οι πτυχές και το μέλλον»

Το ΚΕΒΕ σε συνεργασία με την Top Kinisis Conferences & Events, πραγματοποιούν την Πέμπτη 10 Μαρτίου (9πμ-3μμ), το συνέδριο Leveraging Digital Economy Cyprus, στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία.
Το συνέδριο έχει ως στόχο να καλύψει διάφορες πτυχές της ψηφιακής οικονομίας και σε αυτό θα συμμετέχουν ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής καθώς επίσης και επαγγελματίες του τομέα της τεχνολογίας, του ηλεκτρονικού χρήματος, της κυβερνοασφάλειας, του τραπεζικού και νομικού τομέα, του online marketing καθώς επίσης και εκπρόσωποι μεγάλων Ευρωπαϊκών οργανισμών.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένες παρουσιάσεις και panel discussions, ενώ μετά το τέλος του τελετουργικού μέρους θα πραγματοποιηθούν θεματικά εργαστήρια.
Κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων και του γεύματος θα πραγματοποιείται έκθεση των χορηγών και υποστηρικτών του συνεδρίου, οι οποίοι είναι οι εταιρείες Ecommbx, Odyssey Cybersecurity, Bank of Cyprus, K. Argyridou and Associates LLC, η Digital Tree καθώς επίσης και η Techisland.
Στο συνέδριο θα συμμετέχει επίσης διαδικτυακά, εκπρόσωπος της Eurocommerce, ο οποίος θα μεταφέρει την παρούσα κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη αναφορικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο.
Περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχή μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://digitaleconomy.com.cy/.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!