ΜΕΝΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ‘’TYLLIRIA CYCLING TOUR 2022’’

Διοργάνωση στο πλαίσιο του Κυπέλλου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας

 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση ‘’Tylliria Cycling Tour 2022’’, η οποία διοργανώθηκε από την  Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Περιφέρειας Λευκωσίας την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 στην περιοχή της Τηλλυρίας.

Στον αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Κυπέλλου της Κυπριακής Ομοσπονδίας, συμμετείχαν δεκάδες αθλητές ηλικίας από 14 έως 60 ετών, οι οποίοι διαγωνίστηκαν στις κούρσες των 22, 49 και 93 χιλιομέτρων.

Η διαδρομή ξεκίνησε από τον γραφικό λιμανάκι του Κάτω Πύργου με κατεύθυνση το καταπράσινο πευκοδάσος της περιοχής. Οι αθλητές έφτασαν μέχρι τον Σταυρό της Ψώκας, και στην συνέχεια επέστρεψαν με πορεία προς το χωριό Πηγαίνια και τερμάτισαν στον Κάτω Πύργο

Νικητές των αγώνων ανά κατηγορία αναδείχθηκαν οι:

93 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

MEN ELITE

Pavlides Konstantinos

WOMEN ELITE

Koukouma Eleni

JUNIOR MEN

Zabelinskiy Bogdan

MASTERS 1 MEN

Constantinou Chrysoulis

MASTERS 2 MEN

Theocharous Michalis

CFA MEN 19-34

Zimmer Raphael

CFA MEN 35-49

Stavros Stavrou

CFA MEN 50-59

Maguire Rich

CFA MEN 60+

Georgiou Georgios

49 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

CADET BOYS

Prekas Dimitrios

CADET GIRLS

Safiri Alexandra

JUNIOR WOMEN

Georgiou Constantina

22 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

CADET BOYS U15

Kostov Dimo

CADET GIRLS U15

Gavriil Sotiriana Sofia

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου 2022 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας διοργάνωσε και άλλες εκδηλώσεις στην περιοχή όπως την εκδήλωση Ntrails σε συνεργασία με τον οργανισμό RuNicosia, πεζοπορία με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο, καγιάκ με τον οργανισμό Salonika View καθώς επίσης και δωρεάν ξενάγηση.

Η εκδήλωση Tylliria Cycling Tour 2022 διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού, καθώς και των κοινοτήτων του Κάτω Πύργου, Πάνω Πύργου, Πηγαινιών, Μοσφιλίου και Παχύαμμου. Η εκδήλωση τέλεσε υπό την αιγίδα του Γραφείου του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, καθώς και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!