ΜΕΝΟΥ

Συμμαχία στα ροζ – Η Diplomat και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ενισχύουν τα προγράμματα της EUROPA DONNA Κύπρου

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που παραχωρήθηκε την Πέμπτη, 4 Μαΐου, η εταιρεία Diplomat και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παρουσίασαν στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας τη νέα κοινή τους δράση, με σύνθημα «ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ».

Με στόχο να προσφέρουν ουσιαστική στήριξη στον Σύνδεσμο EUROPA DONNA Κύπρου και να ενισχύσουν τα προγράμματά του, οι δύο εταίροι ένωσαν τις δυνάμεις τους θέτοντας σε εφαρμογή τον μηχανισμό «1 ΑΓΟΡΑ = 1 ΔΩΡΕΑ» που αφορά στην αγορά προϊόντων P&G από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.  Συγκεκριμένα, η δράση αφορά στα προϊόντα Always, Pantene, Gillette Venus, OralB και Tampax και η δωρεά από την πώληση κάθε προϊόντος θα ανέρχεται στα €0,40. Το συνολικό ποσό, που θα συγκεντρωθεί, θα αξιοποιηθεί για την αγορά ειδικών στηθόδεσμων και περουκών για γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης, οι εταίροι προσκάλεσαν το κοινό να κάνει τη διαφορά στη ζωή των γυναικών με καρκίνο του μαστού, στηρίζοντας την πρωτοβουλία που θα τρέξει από τις 04 μέχρι τις 17 Μαΐου, αποκλειστικά στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Εκ μέρους των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό η κ. Νατάσα Κωνσταντινίδου, Chief Communications and CSR Officer,  η οποία καλωσόρισε τη νέα συμμαχία που «δέθηκε» με τη ροζ κορδέλα της Europa Donna Κύπρου και εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος. Επιπλέον, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες της δράσης και δήλωσε την ικανοποίηση της για τη συμμετοχή των Υπεραγορών σε μία ακόμα ενέργεια με κοινωνικό χαρακτήρα.

Εκ μέρους της εταιρείας Diplomat, απηύθυνε χαιρετισμό η κ. Σοφία Νικολάου, Category Team Leader, η οποία ευχήθηκε την επιτυχή ολοκλήρωση της δράσης και εξέφρασε την επιθυμία της για καθιέρωση της πρωτοβουλίας. Στη συνέχεια,  ο κ. Μάριος Χαραλαμπίδης Εκτελεστικός Διευθυντής της Europa Donna Κύπρου ευχαρίστησε  τους δύο εταίρους για την πολύτιμη στήριξη που προσφέρουν στον οργανισμό.

Στη διάσκεψη τύπου έδωσαν το «παρών» συνεργάτες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και της Diplomat και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!