ΜΕΝΟΥ

Σε λειτουργία το νέο κατάστημα των Υπεραγορών Αλφαμέγα στην Τριμίκλινη

Άνοιξε τις πύλες του προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψωνίσματος στους καταναλωτές της περιοχής

 Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα ενισχύουν το υφιστάμενο δίκτυο καταστημάτων τους με την προσθήκη μιας ακόμα υπεραγοράς. Το νέο κατάστημα των Υπεραγορών Αλφαμέγα στην Τριμίκλινη άνοιξε τις πύλες του και προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψωνίσματος στους καταναλωτές της περιοχής.

Το νέο κατάστημα, έκτασης 1000 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει, μεταξύ άλλων, ψησταριά, φρουταρία, κρεοπωλείο και άνετους χώρους στάθμευσης, διευκολύνοντας έτσι τους καταναλωτές. Στον χώρο στεγάζεται επίσης Bean Bar Cafe για όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν τον καφέ τους κάνοντας τα ψώνια τους.

Η Υπεραγορά Αλφαμέγα στην Τριμίκλινη καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, ο οποίος αναζητεί άνεση στο ψώνισμα, ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας, brands που να μπορεί να εμπιστευτεί και ελκυστικές τιμές. Οι καταναλωτές της περιοχής μπορούν να απολαμβάνουν τις πλούσιες προσφορές που διαχρονικά προσφέρουν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα και να ψωνίζουν από τη μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων που προσφέρει η εταιρεία σε χαμηλές τιμές.

Η υπεραγορά θα λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ.

Διαθέτοντας ένα δίκτυο 19 καταστημάτων και εργοδοτώντας πέραν των 2000 εργαζόμενων, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα αποτελούν τη μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο.

Η εταιρεία αναπτύσσεται έχοντας ως βασικό μέλημά της να προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία ψωνίσματος και τα ποιοτικότερα προϊόντα στους πελάτες της.

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!