ΜΕΝΟΥ

SAVOY – Sunday Affair

Το νέο music restaurant της πόλης, έφτιαξε πρόγραμμα για τα σαββατοκύριακα

 

Γιώργος Θεοφάνους τις Κυριακές και Βασίλης Δήμας τα Σάββατα, με special πρόγραμμα σε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα!

 

Η νέα άφιξη στη Λεμεσό φέρνει μία διαφορετική εμπειρία στην πόλη, αυτήν της μουσικής και του φαγητού, που όπως όλα δείχνουν θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας αυτό το χειμώνα!

 

Ο λόγος για το SAVOY music restaurant, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, σε έναν ολοκαίνουργιο μαγαζί (στο χώρο που άλλοτε έβρισκες τις Ρωγμές) στην παλιά Λεμεσό, με εκπληκτική ατμόσφαιρα, special πρόγραμμα, “δυνατά” ονόματα και ένα μενού επιμελημένο από τον γνωστό σεφ Γιάννη Λιάκο, τα πιάτα του οποίου απολαμβάναμε όλο το καλοκαίρι στο Nissos Beach House.

Εδώ λοιπόν τα Σάββατα θα ζεις μία αληθινή live clubbing εμπειρία, με τον Βασίλη Δήμα και τον DJ Andre!

Από την Κυριακή 24 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή (για δύο μήνες περίπου), από τις 12.00-19.00, τη διασκέδασή μας θα αναλαμβάνει ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους με το Sunday Affair!

Έρχεται στην Λεμεσό και πιο συγκεκριμένα στο νέο και πλήρως ανακαινισμένο χώρο SAVOY για να ξεσηκώσει τις Κυριακές μας με τις μουσικές του μοναδικές επιτυχίες ο απόλυτος μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους!

Τον κορυφαίο μουσικό θα πλαισιώνουν τραγουδιστές από Ελλάδα και Κύπρο, οι οποίοι θα ανακοινώνονται, και οι οποίοι θα κάνουν τις Κυριακές μας ακόμα πιο ανεβαστικές!

Κάνε τις κρατήσεις σου, στα τηλέφωνα 25341010, 99919366.

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!