ΜΕΝΟΥ

Save the date: Το ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE 2022 έρχεται στις 23 Οκτωβρίου!

Για 7η συνεχή χρονιά και  ξανά με φυσική παρουσία μετά από δύο χρόνια πανδημίας, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ μας προσκαλούν να τρέξουμε για τα παιδιά μας και να διασκεδάσουμε!

Ο αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE 2022 επιστέφει και φέτος στην οργανική του μορφή, στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης και ετοιμάζεται να υποδεχθεί δρομείς, παιδιά, γονείς, υποστηρικτές και όλους όσοι θέλουν να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του πιο fun running event της Λευκωσίας!

Κάθε χρόνο, χιλιάδες συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος στους δρόμους του RUN AS ONE και συνδράμουν το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Παιδί, Διατροφή & Υγεία». Πρόκειται για μια ενέργεια η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου, με σκοπό να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί μικρούς και μεγάλους για τα πλεονεκτήματα της ισορροπημένης διατροφής και της τακτικής άσκησης.  Τις δύο προηγούμενες χρονιές, η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε virtually λόγω της πανδημίας και σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία στέλνοντας το μήνυμα ότι τρέχουμε για τα παιδιά μας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές στους δρόμους του αγώνα διατίθενται προκειμένου παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να αποκτήσουν δωρεάν εξατομικευμένα πλάνα διατροφής με βάση τις ατομικές τους ανάγκες.

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει για άλλη μια χρονιά Ημιμαραθώνιο Δρόμο 21χλμ, Ατομικό Δρόμο 10χλμ, Εταιρικό Δρόμο 5χλμ, Ατομικό Δρόμο 5χλμ και Δρόμο 1χλμ για παιδιά, αλλά και μεγάλους.

Οι εγγραφές για το ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE 2022 ξεκινούν στις 23 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.runasone.eu.

 

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!