ΜΕΝΟΥ

Saul Betmead και Partners Connected Communications

Η δημιουργική και στρατηγική σκέψη σε νέα προοπτική.

Την Partners Connected Communications επισκέφθηκε ο πολυβραβευμένος πρωτοπόρος του κλάδου της διαφήμισης Saul Betmead σε ένα διήμερο εκπαιδευτικών workshops για την εξέλιξη της στρατηγικής και της δημιουργικής διαδικασίας.

Η ομάδα Partners είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί και να μάθει δίπλα από τον άνθρωπο που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο στρατηγικές και δημιουργικές δεξιότητες και έχει κατορθώσει να μετράει στο βιογραφικό του κάποιες από τις μεγαλύτερες και πολυβραβευμένες εκστρατείες παγκοσμίως.

Τα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 5 και 7 Σεπτεμβρίου, προσέφεραν στα στελέχη της εταιρίας πολύτιμα insights, μεθόδους και πρακτικές όχι μόνο για την υλοποίηση καινοτόμων ιδεών, αλλά και για την αποτελεσματική αντιμετώπιση προκλήσεων.

Η Partners Connected Communications με την game changing κουλτούρα της αναζητεί ολοένα και καινούργιους τρόπους για την καλλιέργεια των ταλέντων των ανθρώπων της, με στόχο να ξεκλειδώνει νέες δεξαμενές έμπνευσης για να βλέπει πάντα τη στρατηγική και τη δημιουργικότητα από νέο πρίσμα.   

Λίγα λόγια για τον Saul Betmead:

Ο Saul Betmead de Chasteigner ξεχωρίζει ως πρωτοπόρος στον χώρο της επικοινωνίας και διαφήμισης. Πρώην Chief Marketing Officer του Παγκόσμιου Προγράμματος Τροφίμων του ΟΗΕ (νικητής του Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης το 2020), Chief Strategy Officer στην VMLY&R EMEA και Γνωστικός Ψυχολόγος, αξιοποιεί την εφαρμοσμένη δημιουργικότητα για να αντιμετωπίζει προκλήσεις. Διδάκτορας στη Στρατηγική και την Καινοτομία, στηρίζει το πρόγραμμα MBA του Saïd Business School στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Συμμετέχει ενεργά ως σύμβουλος σε διάφορα συμβούλια, συμπεριλαμβανομένου του MyMynd, μιας πρωτοποριακής πλατφόρμας για την ψυχική υγεία, του CMO Council και των New York Festivals.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!