ΜΕΝΟΥ

Retail Award για το Cottage Cheese της ΑΛΑΜΠΡΑ

Η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ ήταν ξανά ανάμεσα στις εταιρείες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο πλαίσιο του «20ου Cyprus Grocery Retail Conference», λαμβάνοντας βραβείο στα 10α «ΙΝ Βusiness Grocery Retail Awards».

Συγκεκριμένα, βραβείο έλαβε το Cottage Cheese ΑΛΑΜΠΡΑ, το οποίο αποτελεί μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση, επιβεβαιώνοντας την προτίμηση των καταναλωτών στο συγκεκριμένο προϊόν. Ταυτόχρονα, αποτελεί επιβράβευση της αποστολής μας για συνεχή ανάπτυξη, ικανοποιώντας τον σύγχρονο απαιτητικό καταναλωτή.

Αφοσιωμένη στην υπόσχεσή της να προμηθεύει το καταναλωτικό κοινό με άριστης ποιότητας προϊόντα και αφουγκραζόμενη τις νέες τάσεις της αγοράς, η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ προχώρησε στο λανσάρισμα του cottage cheese. Ιδανικό για όσους ακολουθούν μία πιο υγιεινή διατροφή, αλλά και για χορτοφάγους, το cottage cheese έχει υψηλή θρεπτική αξία και πλούσια γεύση, ενώ είναι σημαντικότατη πηγή πρωτεϊνών.

Η βράβευση του cottage cheese ΑΛΑΜΠΡΑ, επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρείας και των καταναλωτών, ενώ παράλληλα υπογραμμίζει την πορεία συνεχούς ανάπτυξης της Γαλακτοβιομηχανίας ΑΛΑΜΠΡΑ.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!