ΜΕΝΟΥ

Real Madrid Foundation Clincs στην Κύπρο

Real Madrid Foundation Clincs στην Κύπρο

Αποκλειστική συνεργασία με Atlantica Hotels & Resorts & Be Free Football για τα διάσημα προπονητικά Camp

Ο όμιλος Atlantica Hotels & Resorts, η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρεία σε Κύπρο και Ελλάδα με portfolio 50 ξενοδοχειακών μονάδων, ανακοινώνει την αποκλειστική συνεργασία με το Real Madrid Foundation, για τη διοργάνωση ποδοσφαιρικών προπονητικών camp το καλοκαίρι του 2023.

Ο Όμιλος έχει ήδη υπογράψει 4ετή συμφωνία με Be Free Football για συνεργασία με το Real Madrid Foundation, ενώ η πρώτη σειρά προπονητικών camp θα πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο 3 Ιουλίου – 11 Αυγούστου 2023 από το Aphrodite Hills Resort, σε επιλεγμένο γήπεδο στην Πάφο. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 17 ετών.

Με γνώμονα την ποιότητα διεθνών προδιαγραφών, ο Όμιλος επενδύει σε μια πολύ σημαντική συνεργασία ενίσχυσης των παροχών αλλά και και του ψυχαγωγικού προγράμματός του, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε νεαρούς λάτρεις του ποδοσφαίρου να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία και να μάθουν από τους καλύτερους του είδους. Μέσω του προγράμματος, τόσο οι νεαροί επισκέπτες των ξενοδοχείων του Ομίλου όσο και το ευρύτερο κοινό, θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες μέσω μιας εξειδικευμένης ποδοσφαιρικής εκπαίδευσης διεθνών προδιαγραφών από τους προπονητές του Real Madrid Foundation.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την 4ετή αυτή συνεργασία με το Real Madrid Foundation. Στόχος μας είναι να συνεισφέρουμε σημαντικά στο να ανέβει κι άλλο ο πήχης υπηρεσιών που προσφέρει ο τομέας της φιλοξενίας στο νησί μας, και να δώσουμε την ευκαιρία στους επίδοξους νεαρούς λάτρεις του ποδοσφαίρου να ζήσουν το όνειρό τους και να προπονηθούν στο αγαπημένο τους άθλημα, ακολουθώντας τη διάσημη μεθοδολογία, τις τεχνικές και τις αθλητικές αξίες ενός τόσο σημαντικού συλλόγου παγκοσμίου φήμης», δήλωσε εκ μέρους του Ομίλου Atlantica Hotels & Resorts ο Διευθύνων Σύμβουλος Δημήτρης Νικολαΐδης.

 

Πληροφορίες Μέσων:

Aphrodite Hills Resort

www.aphroditehills.com

Tηλ: +357 26 828000

Ε: info@aphroditehills.com

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!