ΜΕΝΟΥ

Ράλι Κλασσικού Αυτοκινήτου «48 ώρες Κύπρος»

Η Ομοσπονδία Κλασσικού Αυτοκινήτου Κύπρου (ΟΚΑΚ) διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά από το 2003, το ράλι κλασσικού αυτοκινήτου «48 Ώρες Κύπρος» για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Το ράλι πρόκειται για ένα υπερθέαμα κλασσικών αυτοκινήτων από το 1958, το οποίο θα μαγέψει όχι μόνο τους λάτρεις του αυτοκινήτου, αλλά και όλων όσων έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν από κοντά.

Η εκκίνηση του ράλι θα πραγματοποιηθεί, φέτος, έξω από το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» που λειτουργεί ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 και ώρα 12:30μμ.

Η διαδρομή του Σαββάτου θα φτάσει μέχρι το Κοινοτικό Συμβούλιο Πλατρών όπου και οι συμμετέχοντες θα διανυκτερεύσουν. Η διαδρομή την Κυριακή θα λήξει στη Λεμεσό με γεύμα και τη σχετική απονομή κυπέλλων.

Το κόστος συμμετοχής είναι €100 ανά πλήρωμα αυτοκινήτου (οδηγός και συνοδηγός). Επιπρόσθετο κόστος ανά επιβάτη στα €50 ανά άτομο. Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει το δείπνο του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Forest Park και το γεύμα της Κυριακής. Το κόστος της διαμονής πληρώνεται ανεξάρτητα από τους συμμετέχοντες οι οποίοι έχουν επιλογή να διαμείνουν όπου επιθυμούν. Το ξενοδοχείο Forest Park προσφέρει ειδικές τιμές διαμονής για την εκδήλωση στα €65 BB για double ή twin room.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.48hr-cyprus.org.cy, gensecokak@gmail.com, 22333899 ή 99484859 (Νίκος Νικολάου).

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!